Αιγάλεω, 18-03-2014

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

 

  Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς καλεί σε συστράτευση όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Στα 3,5 χρόνια που είμαι Δήμαρχος, σας μιλάω πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας.

Ζούμε στην ίδια κοινωνία και δεν περιμένετε εμένα να σας πω ότι όλα γύρω μας έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Για τους περισσότερους από μας, έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. Περνάμε μεγάλες δυσκολίες και χρειάζεται αντοχή και ελπίδα για να βρούμε πάλι το δρόμο μας.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, μέσα σ’ αυτή τη θητεία έγιναν πολλά. Όχι για εντυπωσιασμό, όχι υποθηκεύοντας το μέλλον της πόλης για να κερδίσουμε εφήμερο χειροκρότημα.

Είμαι βέβαιος ότι αξίζει να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση. Οδηγός μας η αγάπη μας για το Αιγάλεω, για την πόλη μας. Και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς συμμερίζεστε και την αγωνία μας για το Αιγάλεω και τον μεθοδικό τρόπο, που βάζουμε προτεραιότητες και τις υλοποιούμε.

Επιθυμώ λοιπόν, δυο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, να απευθυνθώ σε όλους εσάς. Να σας καλέσω να πάρετε ενεργά μέρος στο έργο ανασυγκρότησης του Δήμου και στήριξης της τοπικής μας κοινωνίας. Να βάλετε και σεις «πλάτη» σε μια προσπάθεια αναμφίβολα δύσκολη, αλλά σίγουρα σημαντική για το Αιγάλεω. Γιατί εμείς οι Αιγαλεώτες, όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Σας καλώ, λοιπόν, να συμπορευθούμε σ’ αυτή την προσπάθεια, βάζοντας μπροστά αυτά που μας ενώνουν, αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Την επιθυμία για μια πόλη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Τη δέσμευση για διαφάνεια και σωστή διαχείριση στα οικονομικά του Δήμου.

Τη φροντίδα για την πόλη, αξιοποιώντας αποτελεσματικά κάθε Ευρώ των δημοτών και διεκδικώντας με μαχητικότητα και ρεαλισμό πόρους για το Αιγάλεω από κάθε κατεύθυνση.

Για ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, αποδοτικό και ωφέλιμο για τους δημότες.

Για ένα Δήμο σύγχρονο, πρωτοπόρο και κυρίως χωρίς κομματικές αποχρώσεις.

Σας καλώ να συστρατευθείτε σ’ αυτό τον αγώνα, πέρα από κομματικές ή παραταξιακές προτιμήσεις και χωρίς προαπαιτούμενα και υστεροβουλίες, να εργασθούμε Μαζί, παίρνοντας το μέλλον της πόλης που ζούμε στα χέρια μας.

Η αρχή έχει γίνει.

Η ολοκλήρωση είναι και στα δικά σας χέρια.

 

Χρήστος Καρδαράς - Δήμαρχος Αιγάλεω