ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

  

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, μαθητές και εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου επισκέφθηκαν από κοινού με αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στο Χαϊδάρι.

   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα που είχε διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Στο χώρο του Χριστοδούλειου, οι μαθητές του Σχολείου μαζί με τους ηθοποιούς Δημήτρη Καλαντζή και Στέλιο Κρητικό, είχαν την ευκαιρία να περάσουν αρκετό χρόνο με τους υπεύθυνους και τα παιδιά του ιδρύματος, και να ενημερωθούν για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν. Στο τέλος της συνάντησης, παραδόθηκε στον πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Χριστοφοράκη, το ποσό των 3.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από το σύνολο των δράσεων που αφορούσαν στην υποστήριξη του έργου του Χριστοδούλειου.

Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και στην ομάδα των Εκπαιδευτικών, Γονέων και Μαθητών του Σχολείου, την οποία ενίσχυσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.

Διαιτητής  του αγώνα ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής της FIFA και Διεθνής Κριτής Στίβου, κ. Νικόλαος Λαγογιάννης.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα λειτούργησε η μεγάλη λαχειοφόρος αγορά του Σχολείου, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη του Ιδρύματος.

 

Δωροθέτες της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς ήταν οι εξής:

·         Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

·         ΠΑΕ Ατρόμητος

·         Hotel Porto Perissa

·         Εστιατόριο «Βase Grill»

·         Εστιατόριο «Billy’s Grill»

·         Εστιατόριο «Χαλάλι»

·         Διαφημίσεις – Εκδόσεις «GM Advertising»

·         Κατάστημα Ποδηλάτων «Top Cycles»

·         Κοσμήματα – Ρολόγια – Είδη Δώρων – Βαπτιστικά «Μπαντουβάνη»

·         Οπτικά Παπαευθυμίου «Eyewear»

 

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου ευχαριστούν θερμά την ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ιδιαίτερα τον αρχηγό της ομάδας, κ. Δημήτρη Καλαντζή, την Ομάδα Παλαιμάχων του Ατρομήτου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, τον διαιτητή του αγώνα κ. Νίκο Λαγογιάννη, τους υπεύθυνους του Γηπέδου Ηφαίστου Περιστερίου για τη φιλοξενία και φυσικά όλους τους δωροθέτες για τις προσφορές τους.