ΣΤΑ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

ARXYPOPSS

 

 

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές του 2023 και τα κομματικά επιτελεία ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια, έχοντας στην διάθεση τους τις λίστες με ονόματα υποψηφίων.

Για τον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, στη Νέα Δημοκρατία και στο επιτελείο του Μαξίμου, ήδη περιεργάζονται την σχετική λίστα και αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις.

Στο… κάδρο έχει μπει και η πόλη μας η Αγία Βαρβάρα, όπου σίγουρα στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν, υποψηφιότητα ή, υποψηφιότητες, και το πιθανότερο, αυτό να αφορά γυναίκες.

Ήδη την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, σχετικό ρεπορτάζ από το έγκυρο athensvoice, έκανε αναφορά για σχεδόν “κλειδωμένη” υποψηφιότητα της Τσιγγάνας συμπολίτισσα μας, κας Ισμήνης Λαζαροπούλου.

Από εκεί και πέρα, αλλά δύο (2) ονόματα είναι στην σχετική λίστα και πιο συγκεκριμένα, αυτά, της κας Βαρβάρας Ψυχούλα – Κοντογιάννη και της κας Μαριάννας Τουμαζάτου.

Η Διεθνολόγος, Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη (δεξιά στην κεντρική φώτο), ήταν υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2015 και το 2019, προσδοκώντας και την 3η σερί παρουσία της στο ψηφοδέλτιο, ενώ τους τελευταίους μήνες ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα της Οικονομολόγου και Αντιδημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Μαριάννας Τουμαζάτου (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Μάλιστα στα Παραπολιτικά και την Απογευματινή (σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 η φωτογραφία της φιγουράριζε στο πρωτοσέλιδο), μέσα των ίδιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα τελευταία 24ωρα γίνεται συνεχή αναφορά στην υποψηφιότητα της Μαριάννας Τουμαζάτου.

MAKPAPAGALS