ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ:

To ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ"

να γίνει στη ΒΙΟΧΡΩΜ

 

 

 

Η παράταξη "ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ" από το 2019, μόνο αυτή, είχε προτείνει να αξιοποιήσει ο Δήμος τις ευκαιρίες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
 
Το Π.Δ.Α. ήδη προκήρυξε διαγωνισμό, προϋπολογισμού 8.500.000 ευρώ, για αγορά ακινήτου στα όρια της Δυτικής Αθήνας με σκοπό να στεγάσει το ΚΈΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑΣ.
 
Η δημοτική αρχή οφείλει να αξιοποιήσει τη μοναδική ευκαιρία και να συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο για να δημιουργηθεί το ΚΈΝΤΡΟ στο χώρο της ΒΙΟΧΡΏΜ.
 
Ο Δήμος, οι Δημότες, οι Κάτοικοι, οι Επιχειρηματίες, η Πόλη συνολικά, θα βγουν πολλαπλώς ωφελημένοι, οικονομικά και κοινωνικά από μια τέτοια εξέλιξη.
 
- Ο Δήμος θα διαθέσει 4-5 στρέμματα από τα 34 και θα εισπράξει περίπου 8.000.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά μπορεί να ξεπληρώσει τα περίπου 6.000.000 ευρώ που χρωστάει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το προ ΕΙΚΟΣΑΕΤΊΑΣ ΔΆΝΕΙΟ που παραμένει ανεξόφλητο.
 
Επίσης δύναται να αξιοποιήσει τα χρήματα για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής ή για να κάνει έργα στην πόλη και στον ίδιο χώρο.
 
- Η Περιουσία των Δημοτών θα αποκτήσει Αξία και οι Επιχειρηματίες θα αυξήσουν την πελατεία τους από το νέο καταναλωτικό κοινό που θα εγκατασταθεί ή θα επισκέπτεται την πόλη μας.
 
- Νέα αγορά θα δημιουργηθεί και νέες θέσεις εργασίας θα προκύψουν.
 
- Η Πόλη μας θα υποδεχθεί νέους ανθρώπους, φοιτητές και επιστήμονες με νέες ιδέες και θα αλλάξει η κουλτούρα της πόλης μας.
 
- Η πόλη μας συνολικά θα αποκτήσει ΝΕΑ φήμη και υπεραξία.
 
Καλούμε τη δημοτική αρχή να ενεργοποιηθεί και να αξιοποιήσει την πρότασή μας για να αναπτυχθεί η πόλη μας και να δώσουμε νέες διεξόδους στους κατοίκους της.
 
Εμείς, η "ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ" με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Πιερακέα θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου γιατί θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας.