Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΜΕ ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ ΚΑΙ “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”

 

 

Πάντα ενεργός και μαχητικός, με αγάπη και αμέριστο ενδιαφέρον για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος του protothema.gr, κ. Γιάννης Πολίτης, δηλώνει παρών στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα, με ξεκάθαρες τις απόψεις του και τις προτάσεις του για τον μελλοντικό… βηματισμό του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Ο Γιάννης Πολίτης, ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πόλης μας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα - ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του Ιατρού – Υποψηφίου Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, κ. Νίκου Πιερακέα.

«Η απόφαση μου να συστρατευθώ δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Πιερακέα, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη”, είναι προϊόν ώριμης σκέψης και σίγουρης επιλογής. Πιστεύω ότι ο Νίκος Πιερακέας μπορεί να ηγηθεί του δήμου μας και να οδηγήσει την Αγία Βαρβάρα σε νέους και δυνατούς δρόμους”, επεσήμανε σε ανάρτηση του ο κ. Πολίτης.

Ο Γιάννης Πολίτης, γεννηθείς τον Ιούνιο του 1989 και μεγαλωμένος στην Αγία Βαρβάρα, είναι έγγαμος. Είναι πτυχιούχος ΒΑ Marketing και Public Relations από το πανεπιστήμιο του Teeside. Έχει πτυχίο δημοσιογραφίας από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Από το 2015 μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί στο χώρο των ΜΜΕ, καθώς και στο “Ποτάμι”.

Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στο “ΕΘΝΟΣ”, ενώ εδώ και τρία (3) έτη, εργάζεται στο Protothema.gr.