ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΖΗΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ

 

 

Την Αγία Βαρβάρα, επισκέπτεται το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς ("ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ"), στο πλαίσιο της εκστρατείας του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Νίκος Χαρδαλιάς, έρχεται στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, αλλά, όπως μας υπενθύμισε ο γνωστός συμπολίτης μας και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας (με την υποστήριξη της ΝΔ) κ. Γιώργος Ρεμπής, από το πλούσιο αρχείο του, πάμε αρκετά χρόνια πιο πίσω!

Σχεδόν 29-30 χρόνια πιο πίσω, και πιο συγκεκριμένα το 1994, ο νεαρός τότε, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον Μεσσήνιο την καταγωγή, Θανάση Νέζη (ο πιο στενός συνεργάτης και εξ’ απορρήτων του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την τελευταία 20ετία), ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, είχαν βρεθεί στον Κινηματογράφο «Κουκλάκι» της Αγίας Βαρβάρας, σε μουσική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με τους Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Σαμπρίνα και Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Τότε Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, που συνέβαλλε για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, ο Γιώργος Ρεμπής, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Φήκας και Γραμματέας ο Παναγιώτης Αβούρης.

* Στην αρχική φώτο, σε κοντινό πλάνο, οι κ.κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Θανάσης Νέζης, από εκείνη την βραδιά του 1994, ενώ ακολουθεί η φωτογραφία της εποχής σε πλήρη έκταση: