Η ΑΛΗΘΙΝΗ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ” ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ

 

 

Στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για τον εορτασμό της επετείου των 120 χρόνων ζωής του ΓΝΔΑ «Η Αγία Βαρβάρα» (πρώην Ν/Σ Λοιμωδών).

Τον Υπουργό Υγείας κατά την άφιξη του στην πόλη μας (σχετικές αρχικές φώτο), το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου 2023, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, και εκ των πιο στενών του πολιτικών φίλων στην πόλη μας, κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, έχοντας εγκάρδιο χαιρετισμό.

Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο πριν τις Εθνικές Εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος είχε διοργανώσει μεγαλοπρεπή προεκλογική εκδήλωση προς τιμήν του κ. Χρυσοχοϊδη στο “Κέντρο Λόγου & Τέχνης”, προλογίζοντας τον μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο, ενώ πάρα πολλές φορές τον συνόδευσε στις περιοδείες του στην πόλης μας.

Πολύχρονη και σταθερή αυτή η «συμμαχία» Σωτηρόπουλου και Χρυσοχοϊδη, που έχει ξεπεράσει αυτά τα στενά όρια πολιτικής συνεργασίας και έχει μετουσιωθεί σε μία αληθινή ανθρώπινη και αγαστή σχέση, αμοιβαίας εκτίμησης.

 

 


ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο εγκάρδιος χαιρετισμός το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2023

 

ΚΑΤΩΘΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ

 

 

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στην πλατεία της πόλης μας, από παλαιότερη επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη