Ο π. Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής

στην εκδήλωση

της Mega Brokers

 

Στις ετήσιες βραβεύσεις των συνεργατών της MEGA Brokers, που έγινε πριν λίγες μέρες,  παρευρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Ο Κώστας Καραμανλής, Πρόεδρος της ΣΕΚΕ, βασικού μετόχου της SYNDEA Ασφαλιστικής & προσωπικός φίλος του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου και ιδιοκτήτη της Mega Brokers, παρευρέθηκε μαζί με τον Αλέξανδρο Κοντό, Πρόεδρο ΔΣ της SYNDEA Ασφαλιστικής στην εκδήλωση του μεγαλύτερου Πράκτορα της Ασφαλιστικής Αγοράς.
Στην ετήσια διοργάνωση της Mega Brokers παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων, συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα και υψηλόβαθμα στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου.
35 χρόνια εκ των οποίων τα 15 στην κορυφή της Ασφαλιστικής – Πρακτορειακής Διαμεσολάβησης γιόρτασε την περασμένη εβδομάδα η Mega Brokers τιμώντας παραδοσιακά τους συνεργάτες της για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα.
Με αφορμή την πρόσφατη εξαγορά της Tzortzis SA ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, αναφέρθηκε και στις συγχωνεύσεις και εξαγορές που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβησης δηλώνοντας ότι το συγκεκριμένο deal ήταν το πρώτο για την Mega Brokers, το οποίο πραγματοποιήθηκε με ίδια κεφάλαια της εταιρείας η οποία διατηρεί μηδενικό δανεισμό και υψηλή ρευστότητα. Μια πρακτική που σκοπεύει να επαναλάβει στο μέλλον καθώς από το βήμα της εκδήλωσης απηύθυνε επί της ουσίας ανοιχτή πρόσκληση προς τα ασφαλιστικά γραφεία της αγοράς που σκέφτονται ή επιθυμούν να διαπραγματευτούν τα χαρτοφυλάκιά τους έναντι αμοιβής. Μετά την εξαγορά της Tzortzis SA, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2025, η Mega Brokers θα έχει 75 εκ. ευρώ καθαρά ασφάλιστρα, 330.000 ιδιώτες ασφαλισμένους, 4.200 επιχειρήσεις ασφαλισμένες, 71 άτομα ανθρώπινο δυναμικό με νέο διοικητικό γραφείο στη Λάρισα και ένα πανελλαδικό δίκτυο 1.550 συνεργατών.