ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

 

…Γιορτή της Δημοκρατίας και στην Αγία Βαρβάρα, σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και την ανάδειξη νέου Προέδρου στο κόμμα, σε μία πόλη, που αποτελούσε, κάποτε, ένα από τα μεγαλύτερα “Κάστρα” του κινήματος σε όλη τη χώρα.

Μέχρι τις 5.29 το απόγευμα (στις 7 κλείνουν οι κάλπες) στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα και στις δύο κάλπες που έχουν στηθεί στο εκλογικό κέντρο, στο 1ο ΚΑΠΗ επί της οδού Καλαντζάκου, έχουν ψηφίσει 524 άτομα.

Το εκλογικό κέντρο, που διεξάγεται η διαδικασία, επισκέφθηκαν μάλιστα δύο (2) εκ των έξι (6) υποψηφίων Προέδρων, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου και η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου.

Να σημειώσουμε, ότι μεταξύ άλλων, στην πόλη μας ψήφισαν για την ανάδειξη νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας κ. Βασίλης Βόσσος, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας) κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας κ. Χρήστος Βασιλείου, κ. Παναγιώτης Περάκης, κ. Θεόδωρος Βασιλάκος, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σπύρος Μίχος, Σάββας Σαββίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Νικόπουλος, ο πρώην Διοικητής του ΣΔΟΕ (και υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ κατά το παρελθόν) κ. Γιάννης Καπελέρης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Πειραιά, ΝοτιοΔυτικής Αττικής & Νήσων κ. Θεόδωρος Βόσσος, ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας) κ. Γιάννης Ρούσσος, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Σοφία Σαββίδου, κα Μαρία Παπαδάκου, κ. Θέμις Ντάβιος, κ. Ανδρέας Ποτηριάδης, κ. Παναγιώτης Ξανθόπουλος, κ.α.

 * Στις 6 το απόγευμα προσήλθε να ψηφίσει και η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Φέγγη
* Κατά τις 6.30 προσήλθαν και ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Νίκος Πιερακέας και Σταυρούλα Μπαντούνα