ΑKOMH MIA ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE

ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

 

 

Mετά από 14 χρόνια και πάλι η πρωτιά στην Ελλάδα στο Διεθνή διαγωνισμό μακιγιάζ στο Μόναχο και φυσικά και αυτή τη φορά από απόφοιτο της DATA TYPE, τη Λιάπη Άννα – Μαρία.

 

Οι υψηλού επιπέδου σπουδές της στον Όμιλο DATATYPEATELIER DE BEAUTE, την οδήγησαν σε αυτήν τη λαμπρή νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με ομολογουμένως εντυπωσιακές εκπροσωπήσεις.

 

             Η επιτυχία της ήταν μια ανάσα ευτυχίας και αισιοδοξίας για εμάς τους Έλληνες στη δύσκολη εποχή που  που βιώνουμε και με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός έγινε στην Γερμανία.

 

Η DATATYPE, που τώρα μετράει 104 Πανελλήνια και Διεθνή βραβεία, έχοντας συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τις Γαλλικές σχολές ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE και ECOLE DES SPAS ET INSTITUTS, χρόνο με το χρόνο, αποδεικνύει ότι το επίπεδο των σπουδών της είναι Ευρωπαϊκού επιπέδου.

 

             Η Πρόεδρος του Ομίλου Ευγενία Μπαρμπαγιάννη που συνόδευσε την Ελληνική αποστολή, συγκινημένη και φυσικά υπερήφανη, συγχαίρει και ευχαριστεί όλο το teamτου Ομίλου  που συνετέλεσε να έχει μια τόσο σπουδαία διάκριση η DATA TYPE και πάνω απ’ όλα η Ελλάδα!

Οι σπουδές στην ομορφιά, με  τη σφραγίδα και τη στήριξη  του Εκπαιδευτικού Ομίλου, αποτελούν το διαβατήριο μιας λαμπρής πορείας κάθε νέου που μπορεί ακόμα να ονειρεύεται, αλλά και κάθε απαιτητικού επαγγελματία που θέλει να εξελίσσεται.

 

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και στις πέντε σχολές του Ομίλου, σε όλες τις ειδικότητες.

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ-NAILART

 

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ-SHIATSU-REIKI-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-SPAMASSAGE-TATTOO-HENNA-ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

 

 

 

ΑΙΓΑΛΕΩ                ΠΕΙΡΑΙΑΣ             ΚΑΛΛΙΘΕΑ           Ν. ΙΩΝΙΑ               ΚΟΡΩΠΙ             ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

210-5312220   210-4114101       210-9595090       210-2777031     210-6026602        6944059737

 

INTERNET : http:// www.datatype.gr                 FACEBOOK : www.facebook.com/datatype