Θετικός απολογισμός της ΚτΥπ ΑΕ για το 2014:

 

“Έργα που βελτιώνουν τις κρατικές υποδομές και τονώνουν την αγορά με ευνοϊκούς όρους για το δημόσιο”

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2015 – Με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα έκλεισε το πρώτο έτος  λειτουργίας της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές ΑΕ” [ΚτΥπ ΑΕ] όπως δείχνει η έκθεση δραστηριότητας για το 2014.

 

Υλοποίηση περισσότερων από 100 έργα για σχολεία, νοσοκομεία, πρεσβείες και πυροσβεστικούς σταθμούς συνολικής αξίας άνω των 500εκ.€, αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, εξοικονόμηση πόρων της τάξης του 1εκ.€ και διεθνείς διακρίσεις είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχία του νέου κατασκευαστικού φορέα του δημοσίου.

 

Όπως δήλωσε ο Ηρακλής Δρούλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΥπ ΑΕ, “Tα αποτελέσματα αυτά έγιναν πραγματικότητα χάρη στη συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων της ΚτΥπ ΑΕ. Έτσι μπορούμε σήμερα να σας παρουσιάζουμε μια εταιρεία που βελτιώνει τις κρατικές υποδομές με τους πλέον ευνοϊκούς όρους για το δημόσιο και που τονώνει την εγχώρια οικονομία και ανάπτυξη προσφέροντας απασχόληση σε χιλιάδες ανθρώπους για κάθε ένα από τα οικοδομικά μας έργα. Νομίζω ότι μπορούμε με ασφάλεια να αναφερόμαστε στην ΚτΥπ ΑΕ ως μια υποδειγματική εταιρεία του ελληνικού δημοσίου”.