ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ & ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ

Η 22χρονη Μαρία Κουσίδου, η οποία διαμένει στην Αγία Βαρβάρα και η μητέρα της εργάζεται στο Δήμο μας, κατέγραφε καθημερινά σε ημερολόγιο όσα της συνέβαιναν στη σχολή. Μάλιστα, σε μια από τις σημειώσεις της, είχε γράψει… «Ονειρεύομαι πως σκοτώνω όλους όσους με βασανίζουν».

Αποκαλυπτική ήταν η αδελφή και ο πατέρας της Μαρίας, η οποία την περασμένη εβδομάδα, τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της εν ώρα μαθήματος, στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στο Ρέντη όπου φοιτούν.

Ο πατέρας της Γιώργος Κουσίδης, σε συνέντευξή του στην πρωϊνή εκπομπή του Μega, είπε ό,τι το γεγονός ότι κατάγονται από το Καζακστάν και είναι ποντιακής καταγωγής ήταν μόνο ένα από τα «ελαττώματα» που χρέωναν στην κόρη του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η Μαρία είχε εκφράσει την επιθυμία να μην ξαναπάει στη Σχολή γιατί την κορόιδευαν και την έβριζαν.

Επίσης, η αδελφή της 22χρονης, Ελένη, μιλώντας στην εκπομπή «ΜΙΑ» στο Star, υποστήριξε ό,τι η αδελφή της είναι θύμα bullying και την χαρακτήρισε ως ένα παιδί ήπιων τόνων η οποία ωστόσο περνούσε ένα μαρτύριο στη σχολή της.