ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

 

Ανώνυμο-1 αντίγραφο

 

Η ψήφιση του 3ου Μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τις υπόλοιπες γνωστές μνημονιακές δυνάμεις ξάφνιασε δυσάρεστα και απογοήτευσε όλον εκείνο τον κόσμο που πίστεψε στην Αριστερά και στην ανατροπή των μνημονίων , ειδικά μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.
Όμως, για όλους εμάς που δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από τη σκληρή μνημονιακή πραγματικότητα, μόνος μας δρόμος είναι η συνέχεια των αγώνων για την ανατροπή της λιτότητας και την κατάκτηση της χαμένης λαϊκής κυριαρχίας.
Η ανάλγητη στάση της ΕΕ απέδειξε και στον τελευταίο δύσπιστο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μεταρρύθμισής της. Η ΕΕ θα στέκεται με απόλυτη συνέπεια ενάντια σε κάθε προσπάθεια εφαρμογής ενός αριστερού και φιλολαϊκού προγράμματος.
Χρέος μας, λοιπόν, είναι να τελειοποιήσουμε το σχέδιο ρήξης με την Ευρωζώνη, του οποίου βασικοί πυλώνες θα είναι η μεγάλη διαγραφή του χρέους, η εθνικοποίηση των τραπεζών και βασικών πυλώνων παραγωγής της χώρας. Όλα τα παραπάνω είναι αναγκαία για να επιτευχθεί η πολυπόθητη και χιλιοειπωμένη παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος του λαού και των εργαζομένων.
Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος που προτείνουμε θα έχει τις δυσκολίες του αλλά ταυτόχρονα είναι εκείνος που μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξει τους ορίζοντες για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια, τη λιτότητα και την οικονομική κηδεμονία.
Ειδικά στην Αγία Βαρβάρα, το μεγάλο ΟΧΙ που άγγιξε το 75% πρέπει να εκφραστεί και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Ο λαϊκός κόσμος, οι φτωχοί, οι άνεργοι και η νεολαία δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν τον αγώνα. Στην επόμενη βουλή τα «222 ΝΑΙ» να τα κάνουμε μειοψηφικά.
Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να γνωρίσουν, να στηρίξουν και να συμμετάσχουν με όλες τους τις δυνάμεις στην Λαϊκή Ενότητα.
Σας καλούμε στην πρώτη, ιδρυτική συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας την Δευτέρα στις 19:00 στο Ά ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας (Καλαντζάκου 7).


Για την Λαϊκή Ενότητα Αγίας Βαρβάρας:

 

Αγγελής Στέλιος
Γαργανίδης Παναγιώτης
Γκιτάκος Βασίλης
Καραβασίλη Ιωάννα
Κοσμάς Σταύρος
Μωράκης Παναγιώτης
Παναγόπουλος Δημητρης
Παπαπολύζος Γιάννης
Παπαπολύζος Σπύρος
Ρατη Ρίτσα
Σταγάκη Ελευθερία
Τζεφεράκου Τζένη
Ψάλτη Μόρφω