ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ: "...ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ"

 

 

FRONT1

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Γιώργος Καπλάνης : «Στις 26 Μαΐου οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν, εάν θέλουν μια δημοτική αρχή για όλους τους πολίτες που θα πολιτεύεται με πάθος για τα συμφέροντα της πόλης ή μία δημοτική αρχή των δήθεν σωτήρων που θα φροντίζει τα δικά της παιδιά και στα δύσκολα θα είναι απούσα.

 

 

FOTO1

 

 

Η παρουσία του κόσμου που παρευρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η δική μας πόλη» όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατοντάδες πολίτες της Αγίας Βαρβάρας δήλωσαν ένα βροντερό παρόν στη μάχη των εκλογών του Μαΐου στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη.  

 

 

FOTO3

 

 

Μιλώντας σε ένα ενθουσιώδης κοινό, ο δήμαρχος Γ. Καπλάνης έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Ο κ. Καπλάνης από την αρχή της ομιλίας του έθεσε ξεκάθαρα το διακύβευμα των εκλογών και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή διοίκηση για το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη, αλλά και για αυτά που σχεδιάζει για το μέλλον.

 

 

FOTO

 

 

Άσκησε κριτική σε όσους προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας, καταλήγοντας στη φράση «ΩΣ ΕΔΩ» η παραπληροφόρηση, η λάσπη, η διχόνοια τονίζοντας ότι η απόφασή του να μην απαντά στα ψέματα δηλώνει το σεβασμό του στην πόλη και τους πολίτες και όχι αδυναμία.

 

 

FOTO2

 

 

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε συνοπτικά βασικές θέσεις του προγράμματός του για την επόμενη περίοδο επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας.

 

 

FOTO4

 

 

Κλείνοντας ο κ. Καπλάνης παρουσίασε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και ζήτησε από τους πολίτες να γίνουν οι μαχητές των ιδεών μας και του οράματος.

 

                                                                            

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

LIXK