…ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ!

 

GRIGG

 

 

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο γνωστός προπονητής και γέννημα – θρέμμα της πόλης μας, της Αγίας Βαρβάρας, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος το περασμένο Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 νυμφεύθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας (τόπο καταγωγής της συζύγου του) την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Κανίδου.

 

Η γαμήλια τελετή αποτέλεσε και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πολυπληθείς φιλάθλους της ιστορικής Δόξας Δράμας να δείξουν τα αισθήματα αναγνώρισης προς το πρόσωπο του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς εκατοντάδες οπαδοί του δραμινού συλλόγου βρέθηκαν έξω από τον Ι.Ν. ανάβοντας καπνογόνα, βεγγαλικά και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Γρηγορίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ισχυρό «μήνυμα» στην διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας και η ομάδα να έρθει σε συμφωνία με τον εν λόγω προπονητή, ο οποίος είχε περάσει με επιτυχία από τον πάγκο των «Μαυραετών» το 2011 (άνοδος σε SUPER LEAGUE)!

 

Ο 46χρονος προπονητής, που βρίσκεται και στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ πριν λίγες μέρες απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Μπακού (Αϊζερμπαϊτζάν), έχει περάσει από τους πάγκους των, Αγίου Δημητρίου, Αθηναϊκού, Φωστήρα, Αιολικού, Κορίνθου, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκού, Κέρκυρας, Ατρομήτου και Πανιωνίου.

 

Ως ποδοσφαιριστής, ο Μιχάλης Γρηγορίου έπαιξε στην Α΄ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού, όταν τον ανακάλυψε και πίστεψε στο ταλέντο του ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Λάρισα, Ξάνθη, ΑΟ Χαϊδαρίου και Άγιο Δημήτριο.



LIXK