ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ…

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (1993)!

 

ANAGEENNN

 

 

 

 

Μπορεί η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα να αποτελεί το ποδοσφαιρικό καμάρι της Αγίας Βαρβάρας, αλλά μέχρι πριν αρκετά χρόνια, όταν υπήρχαν και αλάνες στην πόλη μας, ή, ακόμη παιζόταν μπάλα και στους δρόμους σε όλες τις γειτονιές, πάρα πολλές ήταν οι ανεξάρτητες ομάδες που δημιουργούσαν οι συμπολίτες μας.

Τα χρόνια πέρασαν, το ποδόσφαιρο άλλαξε (η παγκόσμια οικονομία επεκτάθηκε και στο ποδόσφαιρο με τα γήπεδα 5Χ5), και έτσι σε τοπικό επίπεδο η… μόδα με την ύπαρξη ανεξαρτήτων ομάδων πέρασε ανεπιστρεπτί, καθώς οι αλάνες… μας τελείωσαν, οι δρόμοι γέμισαν αμάξια, ενώ και το μοναδικό γήπεδο που υπήρχε (Ριμινίτικα) βρίσκεται υπό κατασκευή σχεδόν 20 χρόνια…!!!

Για να θυμηθούμε εκείνα τα χρόνια, και μια από τις τελευταίες ομάδες που αφορούσαν το ανεξάρτητο ποδόσφαιρο στην Αγία Βαρβάρα, κυκλοφόρησε στο FB πριν λίγο χρονικό διάστημα, φωτογραφία της Αναγέννησης Αγίας Βαρβάρας, ομάδα η οποία απαρτιζόταν, επί το πλείστον, από νεαρούς συμπολίτες μας από την οδό Αιόλου και τα γύρω στενά (μέχρι σχεδόν την μάντρα του Λοιμωδών), αλλά και ορισμένους φίλους από το Αιγάλεω.

Η φωτογραφία, της Αναγέννησης Αγίας Βαρβάρας, που δημοσιεύουμε, και όπως μας βοήθησε στην συλλογή πληροφοριών, ο συμπολίτης μας Βαγγέλης Κορωνιός, χρονολογικά τοποθετείται το 1993 και είναι από το τότε χωμάτινο γήπεδο του Άγιου Κοσμά στην παραλία των νοτίων προαστίων, όπου η Αναγέννηση έδινε αγώνες για το ανεξάρτητο πρωτάθλημα της Αττικής. Η Αναγέννηση Αγίας Βαρβάρας υπήρξε στα τοπικά αθλητικά δρώμενα, χρονικά από το 1990 έως το 1994.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα ονόματα της ενδεκάδας.

 

 

ILPOSTONEW

 

 

 

 

ANAGENNISI

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ:

 

ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Ζοάννος, Έβερετ Κ., Παπαντώνης, Καρύδης, Παρδαλάκης, Πέτρος (Πράκτορας).

 

ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Χριστόφορος, Κορωνιός, Κοτσίκος, Χατζηθεοδοσίου, Χριστοδούλου.

 

 

 

ANAGAL

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Φωτογραφία της Αναγέννησης Αγίας Βαρβάρας, όπου μεταξύ άλλων, στην ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ, 4ος από αριστερά, διακρίνεται ο Βαγγέλης Δάφνος, ο οποίος αγωνίστηκε με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην Δ΄ Εθνική.

 

 

 

 

 

ILPOSTONEW