ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ GNV

 ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΓΙΟΧΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

gioxarxc

 

 

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην Πρόεδρος της ΑΕ Αιγάλεω κ. Νίκος Γιοχάλας, είναι γνωστός για την επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή του – παρά το νεαρό της ηλικίας του – καθώς θεωρείται από τους πρωτοπόρους στο εμπόριο οπωροκηπευτικών προϊόντων (από την Ιεράπετρα), δραστηριοποιούμενος με την εταιρεία GNV, που διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και την Κρήτη.

Όλα αυτά τα έτη, από απλός εργαζόμενος έως και τώρα που δρα επιχειρηματικά, ο κ. Νίκος Γιοχάλας, ως γνήσιο τέκνο (γέννημα – θρέμμα) των λαϊκών προαστίων μας, δεν ξέχασε τι πάει να πει ταπεινότητα, άρα, προσφορά στην κοινωνία, τον συνάνθρωπο και αυτόν που έχει ανάγκη στήριξης και αλληλέγγυα μέριμνα.

Εκατοντάδες οι αναφορές – και πόσες άλλες δεν ξέρουμε – που ο Νίκος Γιοχάλας, με τον δικό του τρόπο, στηρίζει, θεσμούς, δομές, συλλόγους, εκκλησιαστικές κοινότητες, ευαγή ιδρύματα, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και όπου υπάρχει αληθινή ανάγκη.

Εννοείται ότι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, δεν ξεχνά και την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, Δήμο όπου διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς, και σε κάθε ευκαιρία, στηρίζει κοινωνικές δράσεις.

Πιο πρόσφατη ενέργεια του, η στήριξη προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, όπου προσέφερε ακόμη μία φορά, οπωροκηπευτικά προϊόντα για τις σχετικές ανάγκες.

Στο μήνυμα του ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, επεσήμανε:

«Εκ μέρους του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, αλλά και προσωπικά, ευχαριστώ τον αγαπημένο μου φίλο Νίκο Γιοχάλα, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας και αποδεικνύει συνέχεια τι πάει να πει αλληλεγγύη και αληθινή προσφορά προς την κοινωνία. Εκ βάθους καρδίας τον ευχαριστούμε».

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο κ. Σωτηρόπουλος και δεξιά ο κ. Γιοχάλας.

 

 

NEWMAKGNV

 

 

gioxmes1

 

 

sotirr1

 

gioxmes2

 

 

NEWMAKGNV