ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ:

«Οι μηχανισμοί του ΚΚΕ

επιδιώκουν να μπλέξουν τα σχολεία

στην προεκλογική αντιπαράθεση»

 

 

 koin

 

 

«Μοιράζουν στα σχολεία του Χαϊδαρίου φυλλάδιο του ΚΚΕ και του Μ. Σελέκου, γεμάτο ψέματα!
Οι μηχανισμοί του ΚΚΕ επιδιώκουν να μπλέξουν τα σχολεία στην προεκλογική αντιπαράθεση, να κάνουν ειδική πολιτική για τους ψηφοφόρους – μαθητές της Γ Λυκείου.
Η πολιτική τους αυτή στηρίζεται στην παραπληροφόρηση. Ανάμεσα όμως στα πολλά αναληθή που γράφουν στο φυλλάδιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ξεχωρίζει το ότι δήθεν ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός «θέλει να φέρεi σταθμό LNG».
Ενώ ο ίδιος ο Μ. Σελέκος πριν λίγους μήνες ψήφισε τις κινητοποιήσεις κατά του LNG που οργάνωσαν ο Δήμος και οι τοπικοί Σύλλογοι. Και έβγαζε «πύρινους» λόγους στη συγκέντρωση του Δήμου και των Συλλόγων στην Πλατεία Δημαρχείου κατά του LNG, δίπλα στον Δήμαρχο και σε όλα τα μέλη του ΔΣ.
Αδίστακτα όμως οι κομματικοί μηχανισμοί που τον στηρίζουν λένε τώρα ψέματα σε 17χρονους μαθητές! Βάζουν τη διχόνοια και τον φανατισμό μέσα στα σχολεία, με προσωπικές επιθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Επιδιώκει άραγε σκόπιμα το ΚΚΕ να προκαλέσει εντάσεις στα σχολεία του Χαϊδαρίου; Εμείς καλούμε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σε αυτοσυγκράτηση. Η σωστή απάντηση στις προκλήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η αδιαφορία. Αλλά και η αποφασιστική ψήφος την Κυριακή υπέρ του Βαγγέλη Ντηνιακού. Το Χαϊδάρι δεν θα γυρίσει πίσω στην εποχή της πλήρους κομματικοποίησης, ακόμη και των μαθητών».
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ – ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ