ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Μεγάλη βραδιά για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στην φοβερή και ανεπανάληπτη, όπως εξελίχθηκε, χοροεσπερίδα της ομάδας, όπου οι φίλες και φίλοι του εν λόγω σωματείου, που «κατέκλυσαν» την “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ” για να τιμήσουν τον σύλλογο, διασκέδασαν μέχρι… τελικής πτώσεως και σίγουρα θα θυμούνται για πάρα πολύ καιρό αυτή την κορυφαία εκδήλωση.

Μία άψογα οργανωμένη χοροεσπερίδα, από την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και τους συνεργάτες της - γίνεται για 2η σερί χρονιά στον ίδιο, εξαίσιο,  χώρο – όπου ο παλμός της διασκέδασης και το κέφι… βάρεσε κόκκινο!

Παράλληλα, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, επ’ ευκαιρίας αυτής της επίσημης εκδήλωσης του, όπου έχει μικρή, χρονικά, αλλά αξιοπρεπή και αξιοσημείωτη, διαδρομή, θέλοντας να τιμήσει ευρύτερα τον χώρο του επίσημου αθηναϊκού ποδοσφαίρου και των ανθρώπων που το υπηρετούν με ιδεώδη, αυταπάρνηση, δικαιοσύνη και σύνεση, βράβευσε τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ και διακεκριμένο Νομικό, κ. Άγγελο Νικόπουλο, για την κορυφαία προσφορά και αφοσίωση του στο Αθηναϊκό Ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση του Αστέρα Χαϊδαρίου, παρέστη ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, όπως επίσης, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου, αλλά και ο πρ. Πρόεδρος (νυν Αντιπρόεδρος) της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Γρηγόρης Μαγαλιός.