ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Το… λαοθάλασσα είναι λίγο, όσο αφορά την έκφραση, που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, σχετικά με την παρουσία του κόσμου, στην κορυφαία αθλητική γιορτή της πόλης του Χαϊδαρίου, που διοργάνωσε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 16 Ιουνίου 2024 στο ΔΑΚ Δάσους, το ποδοσφαιρικό σωματείο του Αστέρα Χαϊδαρίου για να αποχαιρετήσει, εντός πόλης, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 (Η χρονιά κλείνει με το 4ήμερο ταξίδι των ακαδημιών, από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2024, στο τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της Καλαμάτας).

Δεκάδες – Εκατοντάδες, συμπολίτες μας, αθλητές, γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του Αστέρα Χαϊδαρίου, έδωσαν μαζικό παρών, σε μία άρτια οργανωμένη και επιτυχημένη εκδήλωση, που έφεραν εις πέρας, η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και οι συνεργάτες της.

Μία ποδοσφαιρική γιορτή, που θα μείνει, σίγουρα, αξέχαστη, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα, μία εκδήλωση, που τα είχε όλα, όπως και εκπλήξεις, με το αξεπέραστο και… ανεβαστικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Λιβάνη!

Μία γιορτή, που… καθήλωσε τους προσκεκλημένους για πάνω από 5 ώρες, μία εκδήλωση, που πέρασαν τέλεια, μικροί, αλλά και μεγάλοι, ένα γεγονός, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως αντιλαμβάνεται την έννοια αθλητισμός και ποδόσφαιρο πέρα από το πράσινο τερέν!

Οι ιθύνοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου και η Επικεφαλής, Πρόεδρος, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ύψωσαν… κατά πολύ τον ποιοτικό πήχη αυτού του εορταστικού πρότζεκτ, θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους της ομάδας, και πλέον το ερώτημα είναι, τι θα επακολουθήσει, το επόμενο καλοκαίρι, στην γιορτή του 2025, όταν και ο σύλλογος, συμπληρώνει τα 10 έτη παρουσίας του, στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Χαϊδαρίου και του Αθηναϊκού Ποδοσφαιρικού Γίγνεσθαι…

Από αυτή την μεγάλη γιορτή του Αστέρα Χαϊδαρίου, με την συγκλονιστική μαζική παρουσία του κόσμου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι θεσμικές αρχές, τοπικές και ποδοσφαιρικές, που τίμησαν την εκδήλωση, αναγνωρίζοντας, παράλληλα και το σπουδαίο, εν τέλει παιδαγωγικό και αθλητικό έργο, του σωματείου, που αποτελεί πλέον, μία μεγάλη «ποδοσφαιρική κυψέλη» - “κίτρινο μελίσσι” το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, βλέποντας τα εκατοντάδες χαϊδαριωτάκια στο τερέν του γηπέδου με την φανέλα της ομάδας – όχι μόνο της πόλης μας, αλλά και εκ των πιο ενεργών, τουλάχιστον, στα Δυτικά προάστια.

Πέρασαν, περίπου 8 χρόνια, από τότε που ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, είχε να παραβρεθεί σε επίσημη εκδήλωση του σωματείου.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, ο κ. Σελέκος, συνοδευόμενος από την καθ’ ύλην αρμόδια, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Αλεξία Παναγοπούλου, βρέθηκε στο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, όπου τους υποδέχθηκε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου.

Ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Σελέκος, στον χαιρετισμό του, μιλώντας για το «κίτρινο μελίσσι» του Αστέρα Χαϊδαρίου, εξήρε το έργο που γίνεται στην ομάδα και την σημασία που έχει να έρχονται τα νέα παιδιά της πόλης κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Ανάλογος ήταν και ο χαιρετισμός της Αντιδημάρχου κ. Παναγοπούλου, που και αυτή από την πλευρά της, υπερθεμάτισε την θετική δραστηριότητα του σωματείου, και τόνισε ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου βρίσκεται κοντά στους συλλόγους της πόλης μας.

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, μίλησε ενθέρμως για το έργο, που κάνει ο σύλλογος και η Πρόεδρος κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να συνεχιστεί με έργα, ειδικά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, η στήριξη προς τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Ξεχωριστή η παρέμβαση του Επικεφαλής – Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ» κ. Άρη Πανόπουλου, στον χαιρετισμό του, ο οποίος αφού μίλησε για την σπουδαία δουλειά του Αστέρα Χαϊδαρίου και της Προέδρου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο κ. Σελέκο, του επεσήμανε, ότι “όχι ως Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά ως πατέρας παιδιού, που παίζει στον Αστέρα Χαϊδαρίου, σας ζητώ να μην αδικήσετε την ομάδα στο πρόγραμμα των ωραρίων”.

Την εξαιρετική προσπάθεια, που γίνεται στον Αστέρα Χαϊδαρίου, αλλά και τον θαυμασμό του για την μαζική συμμετοχή γονέων και αθλητών στα δρώμενα της ομάδας, σημείωσε κατά τον χαιρετισμό του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» κ. Βασίλης Τσίτσος.

Η ΕΠΣΑ, εκπροσωπήθηκε, από τον πολύπειρο, διακεκριμένο παράγοντα της και Αντιπρόεδρος της, Νομικό, κ. Άγγελο Νικόπουλο.

Ο κ. Νικόπουλος, γνωρίζοντας όλη την διαδρομή της ομάδας στα αθηναϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα, μίλησε για έναν σύλλογο πρότυπο, που η κ. Κυριαζοπούλου και οι συνεργάτες της, οραματίζονται, λειτουργούν και προσπαθούν για το καλύτερο, συμβάλλοντας παράλληλα προς τον ανώτερο ποιοτικό στόχο, που θέτει πάντα και η διοργανώτρια αρχή.

Τέλος, σε μία ιδιαίτερη συγκινησιακή πτυχή της γιορτής, και κατά την βράβευση του, ο βετεράνος Διεθνής Κροάτης, νυν προπονητής και εκπρόσωπος του δικτύου της VALENCIA στην Ελλάδα, κ. Μάριο Μπόνιτς, αφού ευχαρίστησε προσωπικά την Πρόεδρο κ. Νίκη Κυριαζοπούλου για την τιμή που του έκανε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, αναφέρθηκε, πέρα από την στενή σχέση φιλίας που έχει αναπτύξει με τα μέλη του σωματείου, στα υψηλά στάνταρ που έχει η ομάδα και ειδικά στον τομέα των ακαδημιών της.
Επίσης, στην γιορτή παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, κ. Μάνθος Πιτσικούλης.

Σε μια γιορτή που τα είχε όλα, ακολούθησαν, βραβεύσεις – με πολλά δώρα - για όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, υπήρξε πλούσιος μπουφές για τους εκατοντάδες φίλους του σωματείου, ενώ η… πιο Αστεράτη βραδιά της πόλης, κατέληξε σε ένα σπέσιαλ μουσικοχορευτικό πάρτι, όπου ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης (και η ορχήστρα του), αφού ανακοίνωσε την ένταξη του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για την σεζόν 2024-2025 στην Γ΄ ΕΠΣΑ (η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Χαϊδαρίου), ανέβηκε στο stage… και έγινε χαμός από τον χορό και το κέφι!

Στο πλαίσιο των τιμητικών βραβεύσεων, η Αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Μαριέττα Αποστολίδου, στο πρόσωπο του Στράτου Καλαντζή, που ακολουθεί τον Αστέρα Χαϊδαρίου παντού, αναγνώρισε την συμβολή των φιλάθλων στην πορεία της ομάδας και όλων των τμημάτων της, ενώ η Γεν. Γραμματέας κ. Ρένα Μπάρλα, επέδωσε τιμητικές πλακέτες, σε όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Την επιμέλεια της παρουσίασης, όλου του προγράμματος, είχε ο Τεχνικός Διευθυντής του σωματείου κ. Χρήστος Γιώτης, ενώ την καταληκτική ομιλία προς τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε η Πρόεδρος κ. Κυριαζοπούλου, ευχαριστώντας από τα βάθη της καρδιά της, τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, τους προπονητές του σωματείου, όπως επίσης, τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του συλλόγου, που έχουν κάνει τον Αστέρα Χαϊδαρίου να ξεχωρίζει.

Σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, σας παραθέτουμε ένα πρώτο αφιέρωμα, ενώ θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα και νέα πλούσια φωτορεπορτάζ από την κορυφαία γιορτή του Αστέρα Χαϊδαρίου.