ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Έναν βέρο Χαϊδαριώτη (Δασιώτης), από οικογένεια με σπουδαία ποδοσφαιρική παράδοση* στην πόλη μας, διατήρησε στο δυναμικό του ο Αστέρας Χαϊδαρίου και θα συνεχίσουν για 3η σερί σεζόν την συνεργασία τους στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαδά, ο οποίος έχει «δέσει» με το περιβάλλον της ομάδας και η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ήταν απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός, διακρίνεται για την μαχητικότητα του και την δυναμικότητα του εντός τερέν, όπως βέβαια και για το προφίλ συνεργασίας και αμοιβαιότητας που τον διακρίνει, σε σχέση με όλη την αθλητική ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Ο Παναγιώτης Λαδάς, γεννημένος το 1990, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Δάσους Χαϊδαρίου σε ηλικία 10 ετών και έπαιξε στο ανδρικό τμήμα μέχρι το 2013-2014 (18 Ιανουαρίου 2014), οπότε και διέκοψε την παρουσία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ για τρεις (3) σεζόν φόρεσε και την φανέλα της Λαμπερής Ελευσίνας στις διοργανώσεις της ΕΠΣΔΑ.

Επέστρεψε στις επάλξεις του Δάσους Χαϊδαρίου, πέντε (5) χρόνια αργότερα (17 Φεβρουαρίου 2019), όπου έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Με την ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου, τις προηγούμενες σεζόν, είχε 31 συμμετοχές, ενώ στο β΄ μισό της περιόδου 2022-2023, με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου κατέγραψε τρεις (3) συμμετοχές.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) στην Γ΄ ΕΠΣΑ, έπαιξε σε 6 ματς του Αστέρα Χαϊδαρίου, μεσολάβησε ένας τραυματισμός, ενώ ακολούθως η επιτυχημένη επαγγελματική και επιχειρηματική του ενασχόληση στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν του άφησαν ωφέλιμο χρόνο.

Πλέον, ξεπερνώντας τον τραυματισμό, αλλά και έχοντας οριοθετήσει – χρονικά – το επαγγελματικό κομμάτι, επιστρέφει με περισσότερη όρεξη, στις ποδοσφαιρικές επάλξεις του Αστέρα Χαϊδαρίου.

* Ο πατέρας του Δημήτρης Λαδάς, έχει αφήσει εποχή ως κεντρικός αμυντικός για πολλά χρόνια, περνώντας, από Δάσος Χαϊδαρίου, Δάφνη Δαφνίου, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Λαδάς (επιτελικός μέσος), φόρεσε την φανέλα του Δάσους Χαϊδαρίου και της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.