Βαγγέλης Ντηνιακός - Χαϊδάρι Ξανά:

 

 

"Τελικά η κεραία εγκαταστάθηκε"

 

 

 

 

Τελικά η εγκατάσταση της κεραίας δεν απετράπη. Αυτό παραδέχτηκε ο κ. Σελέκος στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο μετά από σχετικό ερώτημα. Δε μας είπε βέβαια τί ενέργειες -και αν-πρόκειται να κάνει στο μέλλον.

Σε όλη την τετραετία προσπαθήσαμε με σοβαρότητα, ευαισθητοποίηση του κόσμου σε συνθήκες κοβιντ, αλλά και οργανωτικότητα να αποτρέψουμε τέτοιου είδους κινήσεις. Είναι όμως το  «θεσμικό πλαίσιο» των τελευταίων ετών-  τώρα φυσικά το επικαλείται ο κύριος Σελέκος- που δεν δίνει αρκετά περιθώρια. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας αποτρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε κάθε τρόπο που θα μπορούσε να αποθαρρύνει τέτοιες ενέργειες.

Εμείς,  πολλές φορές γίναμε οι “κακοί της υπόθεσης”με Δημότες- κατόχους κεραιών, επιλέγοντας να είμαστε μαζί με την κοινωνία και το Δημόσιο συμφέρον. Έχει ενδιαφέρον ότι πριν 3 μήνες συνάντησα νυν Αντιδήμαρχο που μάλιστα απεικονίζεται στο παρακάτω «αγωνιστικό δελτίο τύπου», να πίνει τον καφέ της με κάτοχο κεραίας που από τότε που αντιστρατευτήκαμε τα συμφέροντα της, μας γυρίζει- όπως και εκείνη την ήμερα- επιδεικτικά την πλάτη.

Υ.Γ (Παλαιότερα, όταν το θεσμικό πλαίσιο δεν ήταν τόσο αυστηρό, θα θυμάται η σημερινή Διοίκηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ότι η τότε Δημοτική αρχή κατέβασε κεραία νυν-άλλου από την παραπάνω αναφερόμενη- Αντιδημάρχου της.)

 Βαγγέλης Ντηνιακός - Χαϊδάρι Ξανά

 

https://www.haidari.gr/deltia-typoy/apotropi-egkatastasis-neas-keraias/