ΜΕ 10 “ΜΙΚΡΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Στον Αστέρα Χαϊδαρίου στηρίζουν στην πράξη τις ακαδημίες τους και κατ’ επέκταση τα νέα παιδιά της πόλης και της ομάδας. Τα Χαϊδαριωτάκια.

Αρκετοί είναι, ήδη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές, από τις ακαδημίες του συλλόγου (έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας), που τα τελευταία χρόνια, στελεχώνουν το ανδρικό τμήμα, και έπονται και άλλοι.

Σπουδαία και σημαντική η δουλειά που γίνεται από τον Τεχνικό Διευθυντή και Προπονητή του ανδρικού τμήματος, Χρήστο Γιώτη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, εξελίσσουν τους μικρούς αθλητές του σωματείου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπου υπάρχει συνέχεια στην δομή και λειτουργία, έπειτα από υπόδειξη και απόφαση του Χρήστου Γιώτη, σε πρώτη φάση κατά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στην Γ΄ ΕΠΣΑ, θα συμμετέχουν στις προπονήσεις, από τις ακαδημίες του σωματείου,

ο 17χρονος μέσος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο 17χρονος δεξιός μπακ – χαφ Στάθης Παπαϊωάννου και ο 16χρονος αμυντικογενής Κώστας Πανόπουλος, που προέρχονται από τμήμα Κ17. Θα είναι η πρώτη τους προετοιμασία με το ανδρικό τμήμα.

Επίσης, στην προετοιμασία έχουν κληθεί να συμμετέχουν (και αυτοί για πρώτη φορά), ο 16χρονος χαφ Πέτρος Σφύρης της Κ17, ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Κουτσιούμπας, ο 15χρονος υψηλόσωμος πορτιέρο Ορέστης Λουκάτος, ο 15χρονος αμυντικός Στέλιος Κορακιανίτης, ο 14χρονος χαφ Στέλιος Καλαντζής, ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Ζωγόπουλος και 14χρονος επιθετικός Ραφαήλ Παπουτσάκης.

Να σημειώσουμε, ότι οι Κουτσιούμπας, Λουκάτος, Σφύρης, την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ντεμπουτάρισαν με το ανδρικό τμήμα στην Γ΄ ΕΠΣΑ, στο εντός έδρας ματς με τον Ζέφυρο Αιγάλεω στις 6 Απριλίου 2024, ενώ, οι Κουτσιούμπας, Λουκάτος και Καλαντζής, πριν λίγους μήνες είχαν μεταβεί στην Ισπανία και έλαβαν μέρος σε διεθνή τουρνουά, καθώς είχαν επιλεγεί από την VALENCIA GREECE, το δίκτυο δηλαδή των ακαδημιών, που συνεργάζεται ο Αστέρας Χαϊδαρίου.

Από τους 10 νεαρούς, ο Χρήστος Γιώτης, θα επιλέξει και ηλικιακά, τα παιδιά που θα στελεχώσουν πλέον το ανδρικό τμήμα, ενώ εξυπακούεται ότι όλοι οι παραπάνω είναι στο “μεταίχμιο” μεταξύ αγωνιστικών τμημάτων ακαδημιών και ανδρικού τμήματος της ομάδας.