ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

 

Ως μεταγραφή λογίζεται η παραμονή του Γιώργου Τριανταφυλλίδη στον Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ορφέα Αιγάλεω, και πλέον για τη νέα περίοδο 2024-2025 και την διοργάνωση της Γ΄ ΕΠΣΑ, ο ταλαντούχος παίκτης ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο χαϊδαριώτικο σωματείο.

Οι δύο πλευρές, Αστέρας Χαϊδαρίου και Τριανταφυλλίδης, είχαν μια εξαιρετική συνεργασία την σεζόν που πέρασε, και έπειτα από τις απαραίτητες διαδικασίες, ξεκίνησαν τη νέα συνεργασία τους με την μορφή μεταγραφής.

Έτσι, ο 20χρονος άσος, αποτελεί ουσιαστικά την 2η προσθήκη του Αστέρα Χαϊδαρίου, μετά τον Στράτο Μακρή.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, που έχει γεννηθεί το 2004 και είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, είναι φοιτητής Ναυτιλιακών Σπουδών στο ΕΚΠΑ, ενώ αγωνίζεται τόσο στην δεξιά, όσο και στην αριστερή πτέρυγα, του κέντρου και της επίθεσης.

Ξεκίνησε την μπάλα, σε μικρή ηλικία στην γειτονιά του, από τις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων, όπου τότε, είχε προπονητή του, τον νυν Βοηθό προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου, Παναγιώτη Γκίλα. Ακολούθως συνέχισε στα τμήματα υποδομών του ιστορικού Αχαρναϊκού, ενώ παράλληλα κλήθηκε και αγωνίστηκε με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Πριν τέσσερα (4) χρόνια, μετακόμισε στον φιλόδοξο Ορφέα Αιγάλεω, όπου την σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας είχε πέντε (5) συμμετοχές και ένα (1) γκολ. Την επόμενη περίοδο (2021-2022) λόγω των μαθητικών του υποχρεώσεων και της συμμετοχής του στις Πανελλήνιες εξετάσεις, προτίμησε να απέχει και να ρίξει το βάρος στις εγκύκλιες σπουδές του, γεγονός που τον δικαίωσε με την είσοδο του στο ΕΚΠΑ.

Την αγωνιστική περίοδο (2022-2023) στην Β΄ ΕΠΣΑ, επέστρεψε δριμύτερος και με την φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω κατέγραψε 17 συμμετοχές και ένα (1) γκολ.

Στον Αστέρα Χαϊδαρίου ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) είχε στην Γ΄ ΕΠΣΑ, 15 συμμετοχές και 2 γκολ.