Ο ΠΑΙΚΤΗΣ “ΟΡΧΗΣΤΡΑ”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

Δεν θα είναι απλώς μία ομάδα, αλλά μία ποδοσφαιρική… ορχήστρα, ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2024-2025, καθώς ο σύλλογος ενέταξε και επίσημα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στο έμψυχο δυναμικό του, τον δημοφιλή τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Μία ποδοσφαιρική προσθήκη, όχι για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά και επί της ουσίας, καθώς ο Γιώργος Λιβάνης, γνήσιο τέκνο των Δυτικών προαστίων της Αθήνας, πρωτοέπαιξε μπάλα στις αλάνες της γειτονιάς του, του Περιστερίου, φορώντας αρχικά τις φανέλες της τοπικής Άμιλλας και της Ανθούπολης.

Εν συνεχεία, η αγάπη του για το τραγούδι, ήταν αυτή που τον οδήγησε σε άλλα, καλλιτεχνικά μονοπάτια, όπου πλέον εδώ και αρκετά χρόνια, έχει καθιερωθεί στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, όπου συνεχίζει την ανοδική και ποιοτική διαδρομή του!

Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι πάνω από όλα πάθος, και έτσι ο Γιώργος Λιβάνης, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατοικεί με την – τραγουδίστρια - Ανδρομάχη Δημητροπούλου στο Χαϊδάρι (πριν λίγα 24ωρα μάλιστα έγιναν και γονείς με την σύντροφο του να φέρνει στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι), από τα πρώτα… στέκια, που γνώρισε στην πόλη, ήταν ο χώρος του ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, όπου πήγαινε συχνά για άθληση.

Εκεί, πριν αρκετούς μήνες, γνωρίστηκε με τους ιθύνοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου ξεκίνησε και τις προπονήσεις με τον χαϊδαριώτικο ποδοσφαιρικό σωματείο, ενώ μάλιστα, τραγούδησε μαζί με την ορχήστρα του, στην μεγάλη γιορτή της ομάδας, τον περασμένο Ιούνιο.

Παρά, το βεβαρημένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, με συναυλίες, εντός και εκτός Αθηνών, πρόβες, εμφανίσεις σε νυχτερινά σχήματα, κ.α., ο 33χρονος επιθετικός, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Αστέρα Χαϊδαρίου από τα μέσα του περασμένου μήνα, και πλέον είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Στην προκειμένη χρονική περίοδο, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά – σιγά, και τα σχήματα στα νυχτερινά μαγαζιά για την φθινοπωρινή – χειμερινή περίοδο, το ντεμπούτο του Γιώργου Λιβάνη με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου, σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, θα καθυστερήσει για λίγο χρονικό διάστημα, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής, θα εμφανιστεί προσεχώς σε μεγάλη πίστα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται η επιστροφή του, στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση, περί τον Δεκέμβριο.

Πάντως, στις… αποσκευές του για την συμπρωτεύουσα, ο Γιώργος Λιβάνης, έχει πάρει και το εξτρά προπονητικό πρόγραμμα από τον τεχνικό του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστο Γιώτη, έτσι ώστε, με την επιστροφή του να ενισχύσει αμέσως την επιθετική γραμμή του Αστέρα Χαϊδαρίου!

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

Ο Γιώργος Λιβάνης, γεννημένος το 1991 και μεγαλωμένος στο Περιστέρι, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές των τελευταίων ετών.

Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής, όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο, αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική, κυρίως την παραδοσιακή, καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από τα 8 του χρόνια.

Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν σε ηλικία 11 ετών, όταν έπαιξε κρουστά και ούτι, δίπλα στην Αρετή Κετιμέ.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ακολουθήσει καριέρα μουσικολόγου, τον κέρδισε ο χώρος του τραγουδιού, όπου ξεδίπλωσε το μεγάλο ταλέντο του.

To 2017 κυκλοφορεί το τραγούδι του “Βγαίνω, πίνω, ξενυχτάω”, που προκάλεσε αίσθηση και τραγουδήθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη, όμως, από το 2015, είχε ξεκινήσει την συνεργασία του με κορυφαία ονόματα στις μεγάλες πίστες, αρχής γενομένης από το FRANGELICO, όπου στο σχήμα με Αντύπα και Χρήστο Μενιδιάτη, είχαν προκαλέσει… πάταγο!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε, ότι έχει συνεργαστεί ακόμη, μεταξύ άλλων, με Γιώργο Μαζωνάκη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Κατερίνα Λιόλιου, κ.α.

Πλέον έχει καθιερωθεί, συνδυάζοντας ποιότητα, αλλά και ήθος, στοιχεία με τα οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και δημιουργώντας φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί μετ’ επιτάσεως…