ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ρόστερ με περισσότερες επιλογές για τον προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστο Γιώτη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2024-2025, όπου ο σύλλογος στην 10ετή παρουσία του στην ΕΠΣΑ, θα λάβει μέρος για 9η σερί χρονιά στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας (3ος Όμιλος).

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, εμβαθύνοντας, περαιτέρω το ρόστερ του, ολοκλήρωσε την απόκτηση των νεαρών, Δημήτρη Σπέντζου, Σίμου Τριδήμα και Γιώργου Νάκη.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

Γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 2004, ο Δημήτρης Σπέντζος, είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης Τεχνολογίας Πατρών.

Ο 20χρονος, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Πειραιά, και την σεζόν 2020-2021 έπαιξε και σε δύο (2) ματς Κυπέλλου Πειραιά με το ιστορικό σωματείο.

Ακολούθως, την σεζόν 2021-2022 είχε 15 συμμετοχές με το Χατζηκυριάκειο στην Γ΄ Πειραιά, ενώ τις δύο (2) προηγούμενες περιόδους, φόρεσε την φανέλα της Δάφνης Πατρών.

Ο ΣΙΜΟΣ ΤΡΙΔΗΜΑΣ

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 2005, ο Συμεών (Σίμος) Τριδήμας (με ελβετικές ρίζες), είναι κάτοικος Νίκαιας και φοιτητής Ναυτιλιακών Σπουδών στο ΠΑΠΕΙ.

Ο 19χρονος, που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Αιγάλεω και συνέχισε σε αυτές, του Π. Φαλήρου και της Χαλκηδόνας.

Την σεζόν 2022-2023 είχε 10 συμμετοχές με την Άνω Νεάπολη στην Γ΄ Πειραιά, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024), με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία, κατέγραψε 21 συμμετοχές και ένα (1) γκολ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΗΣ

Γεννημένος στις 31 Οκτωβρίου 2005, ο Γιώργος Νάκης με καταγωγή από την Κύμη Εύβοιας, είναι κάτοικος Περιστερίου και φοιτητής στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του ΠΑΠΕΙ.

Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της VALENCIA Περιστερίου, ενώ στην συνέχεια πήγε στα τμήματα υποδομής της Ανθούπολης και της ΑΕ Περιστερίου, όπου μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μέλος του ανδρικού τμήματος στην Γ΄ ΕΠΣΑ.