ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ:

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, και ο Σάββας Βαρυτιμιάδης, παλαιός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ΤΟ1 Χαϊδαρίου (επί 8ετία) και πρώην Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, σε άρθρο του, εξηγεί, γιατί, στηρίζει το Νίκο Ανδρουλάκη.

Ξεκάθαρος, πάντα, ο Σάββας Βαρυτιμιάδης.

«Το διάστημα, που ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι Επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή,  απέδειξε ότι είναι ο μόνος, που με τις παρεμβάσεις του, κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη φθορά στην κυβέρνηση, διώχνοντας το μισό Μαξίμου.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ο Δήμαρχος της Αθήνας πρέπει να μείνει Δήμαρχος, να εργαστεί σκληρά με τους συνεργάτες του και να κάνει μία επιτυχημένη θητεία, βελτιώνοντας πρώτα την πρωτεύουσα και μετά να βελτιώσει την χώρα. Βήμα, βήμα, όπως πρέπει να συμβαίνει σε μια πολιτική πορεία με σταθερή τροχιά. Το κυριότερο να είναι αποκλειστικής απασχόλησης.

Θεωρώ, ακόμη, ότι τα Εθνικά θέματα "τρέχουν" και είναι υψίστης σημασίας η ενότητα αυτήν την στιγμή να είναι δεδομένη και με δυνατή παρουσία Αρχηγού στην Βουλή, όπως γίνεται με το Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακόμη, πιστεύω, ότι δεν πρέπει να γυρίσουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν δεξιά & αριστερά για υπουργικές, βουλευτικές καρέκλες και άλλα αξιώματα.

Τέλος, με το Νίκο Ανδρουλάκη, δεν έχουμε τον φόβο να χάσουμε την "μπάλα" και να γίνουμε τηλεοπτικό σήριαλ με αλλαγές αρχηγού, ηγετικές ομάδες, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά να αρχίσουμε να βλέπουμε, και να θέτουμε θέματα που μας απασχολούν. Είναι ωραία τα μεγάλα οράματα για την πορεία της χώρας, αλλά προέχει η καθημερινότητα.

Να αντιμετωπίσουμε πρώτα την εγκληματικότητα που καλπάζει, την υγεία που διαλύει η κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη και ο πολίτης είναι στην αναμονή για ασθενοφόρο στις 5 ώρες και μετά ξεκινά νέος Γολγοθάς να βρεθεί γιατρός στο νοσοκομείο. Το πλέον σοβαρό, να δαμάσουμε την ακρίβεια και τα καρτέλ, που φτωχοποιούν τον Έλληνα Πολίτη, αλλά και να δημιουργήσουμε αίσθημα ασφάλειας για την ζωή του.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν είναι ώρα για πειράματα. Είναι ώρα ευθύνης και σοβαρότητας για όλους. Για να γίνει το ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση που αξίζουν οι Έλληνες».