gipedo-xaralabidis-arxiki

 

ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Την εξ ολοκλήρου αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου Χαϊδαρίου "Τάκης Χαραλαμπίδης" προωθεί μετ' επιτάσεως το τελευταίο διάστημα, η δημοτική αρχή της πόλης μας. Σε ενημερωτικό δελτίο τύπου που εξεδώθει, αναφέρονται τα εξής...:

"Η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους αποτελεί βασικό άξονα πολιτικής του Δήμου μας. Η Δημοτική αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη μας να πρωταγωνιστεί σε αθλητικές διοργανώσεις και να δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες και τις υποδομές ώστε να έχουν όλοι οι δημότες τη δυνατότητα συμμετοχής στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Το γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» μπορεί, να αποτελέσει "φυτώριο" νέων αθλητών και πρωταθλητών και όλοι οι δημότες μικροί και μεγάλοι να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης των αθλητικών υποδομών για την ανάπτυξη της δημιουργικής ψυχαγωγίας.

 

gipedo-xaralabidis1

 

   Το Τμήμα Παιδείας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών σας ενημερώνει ότι οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» θα ολοκληρωθούν με την επανατοποθέτηση των καθισμάτων, ύστερα από την αντικατάσταση όλης της εξέδρας και τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης των αποδυτηρίων και του ιατρείου. Τέλος με την έναρξη της αποταμίευσης των χρημάτων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που έχει αναλάβει την χρηματοδότηση των εργασιών θα ξεκινήσει και η πλήρη αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

   Με την ολοκλήρωση όλου του έργου, διασφαλίζουμε για πρώτη φορά την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου.

   Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Τάκης Χαραλαμπίδης» κινείται στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του μαζικού λαϊκού σωματειακού αθλητισμού. Είναι ένα γήπεδο που θα το χαρούν όλοι οι δημότες του Χαϊδαρίου και αυτό είναι η απάντηση στις ανυπόστατες αιτιάσεις και στην προσπάθεια υποβάθμισης και καθυστέρησης από μια μερίδα τοπικών παραγόντων, του έργου αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Διοίκηση του Δήμου μας".  

 

gipero-xaralabidis2