ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό τριήμερο για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, οι οποίες ανακοίνωσαν την παρουσία τους και συμμετοχή τους στην διοργάνωση της WEST ATTICA SOCCER STARS, που θα λάβει χώρα στο νομό Μεσσηνίας.
Πιο συγκεκριμένα το OPEN WEST ATTICA SOCCER STARS σε συνεργασία με την ιστορική ομάδα του ΤΈΛΛΟΥ ΑΓΡΑΣ και υπό την αιγίδα των ΕΠΣ Μεσσηνίας, Δήμου Τριφυλλίας, διοργανώνουν καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό EVENT στις (24-25-26/6) στους Γαργαλιάνους και στα Φιλιατρά. Οι πολύ οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στα πλαίσια των συμμετοχών τους σε παιδικά τουρνουά ποδοσφαίρου το φετινό καλοκαίρι και πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός Αττικής, θα συμμετέχουν στο θερινό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στους Γαργαλιάνους (και Φιλιατρά) Μεσσηνίας, από το Open West Attica Soccer Stars σε συνεργασία με την ομάδα του Τέλλου Άγρα Μεσσηνίας στις 24-26/6/2016. Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετέχουν αθλητές από όλα τα τμήματα (πλην των Bambini) των υποδομών, ενώ την αποστολή σε αυτό το τριήμερο μπορούν να συνοδεύσουν και οι κηδεμόνες των παιδιών.
Μέχρι τώρα την συμμετοχή τους σε αυτό το μεγάλο τουρνουά έχουν δηλώσει τμήματα υποδομών από ομάδες όπως οι: ΑΟ Λουτράκι, Πανελευσινιακός, Εράνη Φιλιατρών, ΑΟ Κυπαρισσίας, Τέλος Αγρας-Γαργαλιάνων, ΑΟ Πειραιά, Πρ. Πουλιά Καλαμάτας, Ήφαιστος Περιστερίου και η ομάδα της πόλης μας ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ενώ οι συμμετοχές «κλειδώνουν» στις 20 Μαϊου.
Οι αποστολές θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία της Μαραθόπολης Μεσσηνίας.