ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΟΥΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Την τελευταία εμφάνιση του με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου θα πραγματοποιήσει σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Καουκάκης (φώτο), όπου η ομάδα της πόλης μας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ παίζει εκτός έδρας στο γήπεδο της Πεύκης με το Μαρούσι. Ο 32χρονος συμπολίτης μας ποδοσφαιριστής, από σήμερα το απόγευμα θα αποτελέσει παρελθόν για το χαϊδαριώτικο σωματείο, καθώς τις προσεχείς μέρες αναχωρεί για μόνιμη εγκατάσταση στον τόπο καταγωγής του στην Κάρπαθο, όπου βρήκε μόνιμη επαγγελματική απασχόληση.
Ο Γιώργος Καουκάκης, που ήρθε πριν λίγους μήνες στον Αστέρα Χαϊδαρίου, γεννήθηκε στην Ρόδο στις 15-6-1984, πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα Καρπάθου, με τον ερχομό του στην Αθήνα αγωνίστηκε στον Παντζιτζιφιακό, ενώ πέρυσι στον β΄ γύρο αγωνίστηκε με την φανέλα του Δάσους Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 7 συμμετοχές. Στον Αστέρα Χαϊδαρίου, σε αυτό το σύντομο διάστημα παραμονής του στην ομάδα, όπου τους κέρδισε όλους τόσο με το ήθος του, όσο και με την αγωνιστική προσφορά του, έπαιξε σε έναν (1) αγώνα κυπέλλου και 7 πρωταθλήματος.
Όσο αφορά την ομάδα της πόλης μας, σε λίγη ώρα η αποστολή της αναχωρεί από το γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ για την Πεύκη, όπου θα αντιμετωπίσει στις 3 το μεσημέρι το Μαρούσι. Στην αποστολή ο προπονητής Βασίλης Τσιάκαλος έχει συμπεριλάβει τους: Σάμιο, Φλώρο, Καουκάκη, Ρουμελιώτη, Νάο, Μόσχου, Αντωνίου, Τονικιάν, Ναλμπάντη Στ., Σπυρόπουλο, Παναγιωτακόπουλο, Χαραλάμπους, Δήμα, Τοροσιάδη, Ράπτη, Κιλιτζιράκη, Τρέκο.
Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Καλογερόπουλος, Μπόσγας, οι ανέτοιμοι Τσουκανάς, Λούκας, οι εργαζόμενοι Βλάχος, Τσόπας, ο Προκόπης που είναι εκτός Αττικής για σοβαρό προσωπικό λόγο και οι Κωνσταντίνου, Γιαννέλος.
Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το σημερινό ματς, όπου στόχος είναι η νίκη, προκειμένου η ομάδα της πόλης μας να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Αναγέννηση Πετρούπολης (2-3).
Μετά από 9 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 5η θέση με 13 βαθμούς (έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με –2) έχοντας 5 νίκες, 4 ήττες και τέρματα 23-14. Η σημερινή αντίπαλος του Αστέρα, το Μαρούσι, είναι στην 12η θέση με 7 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 5 ήττες (και ένα ρεπό) και τέρματα 9-12.
Στον αγώνα έχει οριστεί να «σφυρίξει» η τριάδα των Μαράνου, Σταυρόπουλου και Φραντζή.