ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕ(Α)Σ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ASTS vontaf

 

 

Συνήθειο έγινε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου η συχνή τηλεοπτική προβολή του στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε… παίξει τρέϊλερ στην εκπομπή «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» της ΕΡΤ1 με αναφορά στην γιορτή του συλλόγου και το γυναικείο τμήμα και όπως φαίνεται σε λίγες μέρες όλα τα τηλεοπτικά κανάλια θα έχουν… άρωμα και εικόνα από γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, 14 κορίτσια του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, χθες το απόγευμα Σαββάτου, βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Σχολής στην Παλλήνη και ήταν οι βασικές πρωταγωνίστριες σε διαφημιστικό σποτ της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας VODAFONE, σποτ το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται σε λίγες μέρες και σε όλο το διάστημα των εορτών!
Να σημειώσουμε ότι, επικεφαλής από πλευράς διοίκησης ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου κ. Νίκος Αγγελούδης, ενώ τις αθλήτριες της ομάδας συνόδευσαν δύο προπονητές του ΑΣΤΕΡΑ, η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου και ο Γιάννης Κυπρίου. Δυναμικό παρών έδωσαν και αρκετοί γονείς των αθλητριών, οι οποίοι «έπαιξαν» και σε κάποια σημεία του σποτ.
Μάλιστα από το ΔΣ του συλλόγου κοινοποιήθηκε και το σχετικό μήνυμα: «Αγαπητοί φίλοι, το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας συμμετείχε το Σάββατο 17/12 στα γυρίσματα γνωστής εταιρίας παραγωγής, για το Χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό σποτάκι της Vodafone! Ευχαριστούμε θερμά τα κορίτσια μας και τους γονείς τους για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες! Περισσότερα, σύντομα, στους τηλεοπτικούς σας δέκτες..!».

 

AV1

 

AV2

 

 

AV4

 

AV5