ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

MINPROE

 

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς πέρυσι η σεζόν (2019-2020) είχε ολοκληρωθεί στα μέσα Μαρτίου, ενώ φέτος από τις αρχές Νοεμβρίου δεν υπάρχει καθόλου αγωνιστική δράση (για την περίοδο 2020-20210), ούτε καν προπονήσεις και κανείς δεν ξέρει πότε θα επανέλθει η κανονικότητα.

Ήδη είμαστε στα Χριστούγεννα, λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, και μέσω της εφημερίδας μας η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου (κεντρική φώτο), εξέφρασε με δήλωση της τις ευχές της:

«Θα ήθελα να ευχηθώ, εν μέσω αυτών των πρωτόγνωρων και δύσκολων συνθηκών, σε όλους τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, να έχουν καλές γιορτές και να προσμένουμε ένα 2021 πρωτίστως με υγεία για όλους. Το υπέρτατο αγαθό η υγεία λοιπόν, προκειμένου κάποια στιγμή, ο καθένας, η καθεμία, η τοπική κοινωνία μας αλλά και η χώρα μας, με προσμονή και υπομονή να επανέλθει στην κανονικότητα. Έστω, αργά, αλλά μάλλον σταθερά και αφού θα έχουμε ξεπεράσει το σοκ, έχοντας πάντα την ελπίδα μέσα μας, αυτό δηλαδή το συναίσθημα που μας δίνει ώθηση, για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Προφανώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός όπως και οι άλλες λειτουργίες της καθημερινότητας μας έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, όταν υπάρχει υγειονομικός πόλεμος. Λυπηρό το στοιχείο αυτό, ειδικά για τα νέα παιδιά, που έβρισκαν υγιή διέξοδο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζω λοιπόν, αυτό το κακό όνειρο, να τελειώσει και θα τελειώσει, και να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πάλι στα χέρια μας. Εύχομαι σε όλες και όλους, υπομονή, υγεία, και να κρατήσουμε δυνατά την φλόγα της ελπίδας για την έλευση, ενός νέου έτους, του 2021, που θα αφήσει πίσω μια και καλή, όλα όσα περάσαμε. Δύναμη, Αγάπη και Υγεία σε όλους, Καλές γιορτές και μία αισιόδοξη νέα χρονιά», επεσήμανε η κ. Κυριαζοπούλου.

 

DOMOKYR