ΝΕΟI ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟI ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

KLEPSS

 

 

Ε, δεν έμεινε και τίποτα για να κλέψουν, οπότε τα έσπασαν και τα βανδάλισαν… Κοινώς δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

Μέσα σε 8 μέρες, τα γραφεία (κοντέϊνερ – ISOBOX) του Αστέρα Χαϊδαρίου, που βρίσκονται στο γήπεδο 5Χ5 πλησίον του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, έγιναν για δεύτερη φορά στόχος θρασυτάτων εγκληματικών στοιχείων, οι οποίοι, αφού δεν βρήκαν τίποτα να κλέψουν, βανδάλισαν τον χώρο.

Σήμερα το μεσημέρι (κατά τις 4), Κυριακής 28 Μαρτίου 2021, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ειδοποιήθηκε ότι έχει γίνει νέα διάρρηξη και βανδαλισμός των γραφείων του σωματείου.

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 20 Μαρτίου 2021, είχε γίνει η πρώτη κλοπή και καταστροφή των γραφείων – είχαμε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ – ενώ σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, είχαμε τον δεύτερο καταστροφικό γύρο…

Οι παράγοντες της ομάδας, αμέσως μετά το συμβάν της περασμένης εβδομάδας, για το οποίο είχαν προβεί σε μήνυση κατ΄ αγνώστων στο ΑΤ Χαϊδαρίου (κλοπή υλικού ιματισμού, ηλεκτρονικών συσκευών, εγγράφων, κτλ.), είχαν ενημερώσει σχετικά τους αξιωματούχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Χαϊδαρίου, καθώς τα γραφεία του σωματείου είναι τα μοναδικά απομακρυσμένα από τις μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις και δομές της πόλης.

Εν συνεχεία προχώρησαν σε τεχνικές εργασίες για την διασφάλιση των γραφείων, τα οποία, όμως, έγιναν έπειτα από 8 μέρες ακριβώς, και πάλι στόχος βανδάλων, οι οποίοι αφού δεν βρήκαν επουσιώδη να αρπάξουν (είχαν προλάβει οι προηγούμενοι), έσπασαν πόρτα και παράθυρα, και προχώρησαν σε καταστροφές εντός των γραφείων.

Σε μήνυμα της η κ. Κυριαζοπούλου ανέφερε:

«Δεύτερος βανδαλισμός στα γραφεία της ομάδας μας σε μια εβδομάδα. Θλίψη και απογοήτευση μόνιμα συναισθήματα πλέον!!!».

 

YESSNEW