Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑΚΗ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ Β5

SPIMAD

 

 

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν στα δυτικά προάστια μας από την επιτυχημένη δραστηριότητα του στον χώρο της εστίασης, όπως και πολλοί άλλοι από την δράση του, τόσο στον αθλητικό χώρο ως Πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου, όσο και από την πρότερη ανεπίσημη συμμετοχή και συνεισφορά του σε κοινωνικές και άλλες προσπάθειες.

Το 2018, η φυσιολογική εξέλιξη όλης της παραπάνω σημαντικής πορείας, έφερε την παρθενική συμμετοχή του στις τότε εκλογές της Νομαρχιακής της ΝΔ (Β5 ΝΟΔΕ - Δυτική Αθήνα), όπου εντυπωσιακά και εύκολα πέτυχε την εκλογή του. Ήταν μια διαφορετική υποψηφιότητα από τα συνηθισμένα, χωρίς να προέρχεται από συνδικαλιστικούς ή, άλλους χώρους, καθώς ένας εκπρόσωπος της καθ’ ορισμού τοπικής επιχειρηματικότητας, έμπαινε στα τοπικά πολιτικά δρώμενα για να εκφράσει αυτό το πεδίο της κοινωνίας.

Η εκλογή του συνέπεσε με την εκλογή και του Δημήτρη Μαυροειδάκου στην Προεδρία της Β5 ΝΟΔΕ, και από τότε όλη η εν λόγω οργάνωση και με όλα τα άλλα μέλη έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο και παρουσία.

Φυσικό και επόμενο λοιπόν, με όρεξη να συνεχίσει αυτή την πορεία, προκειμένου οι τοπικές κοινωνίες μας και οι γειτονιές μας να βρουν τις αληθινές και ρεαλιστικές λύσεις για το καλύτερο μέλλον τους, αλλά και η καθημερινότητα να βελτιωθεί, ο κ. Τάκης Σπίνουλας θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για τη Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ στην Δυτική Αθήνα (Β5 ΝΟΔΕ).

Ο Τάκης Σπίνουλας, με καταγωγή από την Κέρκυρα, γεννήθηκε το 1956 στην Αγία Βαρβάρα. Δραστήριος και αεικίνητος από τα νιάτα του, φοίτησε στην Σιβιτανίδειο ως Ηλεκτρονικός, ενώ πάντα τολμηρός, πρωτοπόρος και δραστήριος, θέλοντας να… στίψει αυτό που λέγεται ζωή, μπάρκαρε στα 18 του σε ποντοπόρα φορτηγά πλοία, γνωρίζοντας όλο τον κόσμο.

Πνεύμα αδάμαστο, επέστρεψε αργότερα στα πάτρια εδάφη, και εννοείται χωρίς φόβο για την καθημερινότητα, έπεσε με τα… μούτρα στην βιοπάλη, δουλεύοντας πρωί και βράδυ για τα προς το ζην, έχοντας χιλιάδες ένσημα στο ενεργητικό του. Δεν είπε ποτέ όχι στην δουλειά, είτε αυτό ήταν η οικοδομή, είτε το σερβιτοριλίκι, κτλ.

Το ανήσυχο αυτό πνεύμα, τον οδήγησε λοιπόν το μακρινό 1979 να ανοίξει την πρώτη του ταβέρνα στα ειδυλλιακά Βίλλια Αττικής, ενώ προς τα μέρη μας «μετακόμισε» επιχειρηματικά το 1988 όταν άνοιξε το «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Αιγάλεω, επιχείρηση η οποία, το 1991 μεταφέρθηκε στο Χαϊδάρι και από τότε γράφει ιστορία στον χώρο της εστίασης. Ακολουθούν, από τότε και άλλες πολλές επιτυχημένες εταιρείες του Ομίλου Επιχειρήσεων Σπίνουλα, που αν μήτι άλλο, συμβολίζουν το γιατί η καθημερινή επιχειρηματικότητα και άνθρωποι όπως ο κ. Σπίνουλας, πρέπει να μετέχουν ενεργά εκεί που δημιουργείται και χτίζεται το αύριο!

Άλλωστε όπως έχει πει και δημοσίως ο αυτοδημιούργητος Τάκης Σπίνουλας: «Δεν έχω να κερδίσω κάτι από την πολιτική. Και ένσημα έχω, και δόξα τω θεώ, και δουλειά για τα προς το ζην μου. Απλώς ως μέλος των τοπικών κοινωνιών θέλω να συμβάλλω σε αυτό που λέμε καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές».

 

Ακολουθεί το μήνυμα υποψηφιότητας του κ. Σπίνουλα:

«Φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας, στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιο μέλος στη ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Δυτικής Αθήνας στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου Δημήτρη Μαυροειδάκου. Προσωπικά, επέλεξα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα και να συμμετάσχω στις εκλογικές διαδικασίες, αρνούμενος την ασφαλή κριτική του καναπέ. Υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και πάντα λειτουργώ με ενωτικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας για την πρόοδο της.

Γι' αυτό λοιπόν και σε αυτήν την αναμέτρηση, στις εσωκομματικές εκλογές για την επιλογή Οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνω δυναμικά παρών!

Ένα είναι σίγουρο, η Ελλάδα με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει, βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά, γι' αυτό χρέος μας είναι να σταθούμε άξιοι συμπαραστάτες στην μεγάλη εθνική του προσπάθεια.

Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου και να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου».

Με εκτίμηση Παναγιώτης (Τάκης) Σπίνουλας

 

* Στην κεντρική φώτο, δεξιά ο Τάκης Σπίνουλας και αριστερά ο Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ Δημήτρης Μαυροειδάκος.

 

 

DDOKARX