ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ARXRISTT

 

 

Παρά τη νεαρή σχετικά ηλικία του, ο Μάριος Χριστόπουλος (κεντρική φώτο), ένας συμπολίτης μας Φιλελεύθερος Δημοκράτης, έχει να επιδείξει σπουδαία διαδρομή στα κοινά, αλλά και στα ευρύτερα τοπικά πολιτικά δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας στα δυτικά προάστια και ειδικότερα στην πόλη μας το Χαϊδάρι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε εκλεγεί Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου την δύσκολη εποχή του 2015, βάζοντας σε ράγες ανανέωσης την Τοπική Οργάνωση.

Στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 24ης Οκτωβρίου 2021, ο Μάριος Χριστόπουλος, είναι μεταξύ των υποψηφίων Συνέδρων της γεωγραφικής περιφέρειας μας.

Στο μήνυμα του για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της 24ης Οκτωβρίου 2021, ο κ. Χριστόπουλος επεσήμανε:

«Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου ως τέως Πρόεδρος, θέλω αρχικά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, τόσο στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και σε όλα τα μέλη της οργάνωσής μας, για την στήριξή τους και την κοινή πορεία που είχαμε μέχρι σήμερα για το καλό της Πατρίδας και της κοινωνίας. Θεωρώ υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία που ορίστηκε για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, με πίστη στα ιδανικά της παράταξης και τις πολιτικές και ιδεολογικές κατευθύνσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο με αφορά θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας και θα παρέχω κάθε βοήθεια στον νέο Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής μας, που θα προκύψει από τις εκλογές».

 

 

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Μάριος Χριστόπουλος σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Φαρμακευτική σχολή του Ουρμπίνο «CARLO BO» στην Ιταλία. Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, τέως Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, ενώ τα τελευταία εκλέγεται Σύνεδρος του κόμματος. Είναι Επιχειρηματίας και Πρόεδρος Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Χαϊδαρίου.

 

 

AKMONSA