ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Α

Η ΤΖΙΝΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ

 

Αξιοσημείωτη και μεγάλη επιτυχία για την δραστήρια συμπολίτισσα μας, κάτοικο Αγίας Βαρβάρας, κ. Τζίνα (Γεωργία) Αντωνάτου, η οποία εξελέγη στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.).

Οι εκλογές έλαβαν χώρα, χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου Πρόεδρος με θητεία, πλέον, έως το 2028, επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Λαμπράκης.

Η συμπολίτισσα μας, κ. Τζίνα Αντωνάτου, εκπροσώπησε το ιστορικό σωματείο Μπιλιάρδου της πόλης μας, της Αγίας Βαρβάρας και επίσημα αναγνωρισμένο στο μητρώο της ΓΓΑ, “ΑΟ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ” (έτος ιδρύσεως 1984, από τον εμβληματικό και πρωτοπόρο Μαρίνο Αντωνάτο), στο οποίο διατελεί Ταμίας του ΔΣ.

Στη Γ.Σ. εκπροσωπήθηκαν 16 σωματεία - μέλη της Ε.Ο.Α.Α. τα οποία καλλιεργούν τα αθλήματα του Μπόουλινγκ ή του Μπιλιάρδου, από τα συνολικά 36 σωματεία - μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Ο Γιώργος Λαμπράκης επανεξελέγη και θα θητεύσει στον προεδρικό θώκο για δεύτερο διαδοχικό Ολυμπιακό κύκλο, αφού υπήρξε ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος και στις πρώτες αρχαιρεσίες μετά την ίδρυση της Ε.Ο.Α.Α., τον Οκτώβριο του 2021.

Τα οκτώ μέλη που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν, κατά σειρά, οι Ευάγγελος Λούτας, Αργύριος Λογοθέτης, Παναγιώτης Καλαϊτζής, Βασιλική Παντιέρα, Μαρία Παπαδοπούλου, Αντώνιος Ρουσσελιωτάκης, Θρασύβουλος Τσιάτσος και Γεωργία Αντωνάτου.

Παράλληλα, στην τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας εξελέγησαν οι Πάτρα Παπαδάκη, Θεόδωρος Μανώλας, Θωμάς Ρούτσης, ενώ στην τριμελή Πειθαρχική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ευάγγελος Σπανουδάκης, Δημήτριος Καράτσαλος, Νικόλαος Τρεμούλης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Α.Α. θα συνέλθει σε σώμα εντός των επομένων ημερών και θα έχει θητεία τεσσάρων ετών.