arxiki oleg 

 

Όλεγκ Τσέρσακ.

Το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα     

                   
Τις ημέρες των εορτών πέρασε από τα γραφεία μας ένας παλιός γνώριμος.

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας είχαμε κάνει αναφορά στο όνομα του γιατί είχε ξεχωρίσει στο παιδικό τμήμα μπάσκετ του Νικηφόρου.

Αναφερόμαστε στον Όλεγκ Τσέρσακ τον αθλητή από την Αγ. Βάρβαρα που σε ηλικία 15 ετών επιλέχτηκε ανάμεσα από πολλά ταλαντούχα παιδιά και πήρε μεταγραφή για τον Προμηθέα Πατρών, που του προσέφερε πλήρη αθλητική υποτροφία σε ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την επωνυμία «ΝΟΥΣ» υπό την εποπτεία του γνωστού ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Μίσσα.
Τον ρωτήσαμε να μας πει τις εντυπώσεις του για την καινούργια του ζωή, μας απάντησε ότι, έχει προσαρμοστεί και έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και τον τρόπο δουλειάς του καινούργιου του σωματείου. Το τμήμα που ανήκει ο Όλεγκ Τσέρσακ μαζί με άλλους επίλεκτους αθλητές διαθέτει γυμναστή, προπονητή ατομικής τεχνικής κατάρτισης, ξεχωριστό προπονητή αγώνων, φυσικοθεραπευτή, διατροφολόγο, ψυχολόγο που όλη αυτοί μαζί ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τους αθλητές. Ήδη τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει και φαίνονται αφού η ομάδα του Προμηθέα τερμάτισε πρώτη στο τοπικό πρωτάθλημα, 1η και αήττητη στη 2η φάση του πρωταθλήματος σε επίπεδο νομού και έχει πολλές ελπίδες να συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Όπως μας είπε ο Όλεγκ η δυναμικότητα της ομάδας φάνηκε στο πρόσφατο τουρνουά που διεξήχθη στην Πάτρα με την συμμετοχή του Πανιωνίου, του Π.Α.Ο.Κ., και του Εσπέρου Πατρών όπου η ομάδα του κατέλαβε την δεύτερη θέση χάνοντας μόνο από τον Πανιώνιο.
Εμείς σαν εφημερίδα θα παρακολουθούμε την πορεία του αθλητή που δεν ξεχνά την Αγ. Βαρβάρα την πόλη που μεγάλωσε, που έχει τους φίλους του και φυσικά την ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, τον Νικηφόρο.

961516 645370838922364 333252395 n

10841373 645370402255741 1297131255 n