ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ARXODYSS

 

 

Με μεγάλη εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε την περιπέτεια των μπαράζ ανόδου από την Δ΄ για την Γ΄ ΕΣΚΑ – μέσω μίνι πρωταθλήματος ομίλων – η νεανική ομάδα μπάσκετ του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο της Β΄ φάσης, νίκησε για την 1η αγωνιστική του 3ου Ομίλου με 42-53 στο γήπεδο “Ηλιούπολης Β΄”, τον τοπικό Μαίανδρο.

Το νεανικό σύνολο του Ηλία Μαϊχόσογλου, στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2022-2023 (Α΄ φάση), έκανε ονειρική πορεία, καθώς στον 2ο Όμιλο της Δ΄ ΕΣΚΑ, τερμάτισε ως αήττητο στην 1η θέση με 32 βαθμούς έχοντας 16 νίκες σε ισάριθμα ματς και σύνολο πόντων 1073-775.

 

PERIKLISMAK

 

 

 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ – Α΄ ΦΑΣΗ

ARXMESS1

 

 

 

Η Β΄ ΦΑΣΗ

 

Η ομάδα της πόλης μας σε αυτό το μίνι – πρωτάθλημα μπαράζ των 4 Ομίλων της Β΄ Φάσης, πρέπει να κατακτήσει την 1η θέση για να κερδίσει την άνοδο στην Γ΄ ΕΣΚΑ.

Σε αυτόν τον 3ο Όμιλο της Β΄ φάσης, εκτός από τον Οδυσσέα Αγία Βαρβάρας (1ος στον 2ο Όμιλο), μετέχουν ακόμη οι, Νέοι ΑΕΝ Κηφισιάς (2οι στον 1ο Όμιλο), Μαίανδρος (3ος στον 3ο Όμιλο) και ΓΣ Κερατέας (4ος στον 4ο Όμιλο).

 

 

PERIKLISMAK

 

 

 

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ODYSS1MEGA

 

Προπονητής: Ηλίας Μαϊχόσογλου / Αθλητές: Ευαγγελινός Νίκος, Μαϊχόσογλου Σπύρος, Χαραλαμπόπουλος Νίκος, Στεργίου Φάνης, Μουτσάτσος Διονύσης, Πίσσας Φίλιππος, Παύλου Γρηγόρης, Ρουσάκης Παναγιώτης, Αθανασόπουλος Θανάσης, Μανθόπουλος Άγγελος, Ρεμπής Μάριος, Εγγλέζος Κωνσταντίνος, Μοίρας Αλέξανδρος, Τσιανέλης Νεκτάριος

 

 

Αποτελέσματα 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ – Β΄ ΦΑΣΗ

 

ΝΕΟΙ Κηφισιάς – Κερατέα 69-63

Μαίανδρος – Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας 42-53

 

 

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Το βράδυ (στις 9.30) της Τρίτης 4 Απριλίου 2023 στην πόλη μας, ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής υποδέχεται τους Νέους Κηφισιάς, ενώ μία μέρα πριν, την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κερατέα – Μαίανδρος.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

1η: Μαίανδρος – Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας 42-53

2η: Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας – Νέοι Κηφισιάς

3η: Κερατέα – Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας

4η: Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας – Μαίανδρος

5η: Νέοι Κηφισιάς – Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας

6η: Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας – Κερατέα

 

 

 

PERIKLISMAK