ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ

arveler

 

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα τιμήσει την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σε τελετή ονοματοδοσίας του πολιτιστικού χώρου «Κέντρο Λόγου και Τέχνης Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης (Καλαντζάκου 27 & Παλαιών Πολεμιστών) και ώρα 19:00

 

Θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Διευθυντής της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Αγίας Βαρβάρας και ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης ενώ για τη ζωή και το έργο της σημαντικής αυτής προσωπικότητας των Γραμμάτων θα μιλήσουν ο Γιώργος Αντρειωμένος, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η mezzosopranoτης Εθνικής Λυρικής Σκηνής και υπεύθυνη της Σχολής Λυρικού Θεάτρου του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας, Λυδία Αγγελοπούλου.

 

ice-cream-banner  72dpi

 

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική και ερμηνεία από τη μελοποιημένη ποίηση της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, από τη λαϊκή ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, τη σοπράνο Λυδία Αγγελοπούλου και τον τενόρο Ανδρέα Καραούλη. Στο πιάνο ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και στο βιολί ο Αχιλλέας Μπερής. Τη μουσική προσφώνηση θα κάνει η Ορχήστρα Μικρών Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Λάμπρος Μίχος, θα επιδώσει το χρυσό σήμα του δήμου Αγίας Βαρβάρας στην Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ και μετά τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής επιγραφής θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.