ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!  

 

Με πολύ κέφι και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου  στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μαρίας-Ελένης Κορδαλή» στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, το αποκριάτικο παιδικό πάρτυ  για τους μικρούς φίλους με πρότυπες παιδαγωγικές δράσεις προσφέροντας χαρά και γέλιο.
 Οι μικροί μασκαράδες, αλλά και οι γονείς τους συμμετείχαν στα παιδαγωγικά παιχνίδια του χαρωπού κ. Κλόουν και της Λαγουδίτσας Βασιλίτσας, στον ξέφρενο χορό του Ουράνιου τόξου, της Λίτσας της Μηλίτσας και της Μαγισσούλας Σοφούλας, στα πειράγματα  του Τσίφη το Κοτσύφι και του παιδιού των λουλουδιών το Λενιώ.

 

Η  κατασκευή αποκριάτικης μάσκας από το εργαστήρι εικαστικών τεχνών του Δήμου προσέλκυσε μικρούς και μεγάλους με ατέλειωτο ενδιαφέρον και η ζωγραφική προσώπου από παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών έδωσε ακόμη περισσότερο χρώμα στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Διονύσης Αποστολόπουλος, καθηγητής μοντέρνου τραγουδιού στο Ωδείο του Δήμου, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τα παιδιά γνωστές επιτυχίες, καθώς και δικά του τραγούδια.
 Όλοι απόλαυσαν χυμούς, αναψυκτικά και χειροποίητα γλυκά εδέσματα,  και τα λιλιπούτεια ζουζούνια παρέλαβαν από τον χαρωπό κ. Κλόουν μικρά αναμνηστικά δωράκια.