ΤΟ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ» ΜΕ

ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

 

 

 

 

 

AGGELA

 

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχουν περάσει από τα έδρανα της Βουλής. Η γνωστή πολιτικός και πρώην Υπουργός, είναι μητέρα δύο παιδιών. Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου, η οποία είναι ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι.

Η Αγγέλα δεν έχει κλίση προς την πολιτική, όπως η μητέρα της, αλλά προς τα καλλιτεχνικά. Ασχολείται με τις δικές της “αγάπες” την υποκριτική και το τραγούδι. Αυτό το καλοκαίρι μας παρουσιάζει το καινούργιο της χορευτικό τραγούδι «Καλοκαίρι έρχεται», που μας μεταφέρει σε αέρινα μονοπάτια και μας καλεί να χορέψουμε μαζί της. Ένα ρυθμικό κομμάτι που κυκλοφορεί από την Minos Emi με την υπογραφή του Χρήστου Θεοδώρου στην μουσική και του Γιάννη Γούνα στους στίχους.

Η Αγγέλα ασχολείται από μικρή με τη μουσική, παίζει πιάνο και γράφει στίχους. Είναι απόφοιτη Δημοσίων Σχέσεων και της Δραματικής Σχολής του Ν.Ε.Θ του Γιώργου Αρμένη. Έχει παίξει στο θέατρο με τον Γιώργο Αρμένη και έχει συνεργαστεί με τον Σωτήρη Χατζάκη με τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη στην Επίδαυρο, τον Γιάννη Σμαραγδή στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» και με τον Δημήτρη Μαλισσόβα με το musical «Evita». Επίσης την έχουμε δει στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ» και στο σήριαλ του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές».

 

 

AGGELA 1