ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε με δυναμικό τρόπο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Η ομάδα της πόλης μας αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε άνετα με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣA και μπήκε «φουριόζα» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!
Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου με αυτή της την επιτυχία βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους, παίρνοντας «οξυγόνο» και πλέον ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τη δύσκολη, όσο και καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει να επιδείξει απολογισμό 6 νικών, 3 ισοπαλιών και 7 ηττών με συντελεστή τερμάτων 20-20, ενώ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έξι ολόκληρες αγωνιστικές. Η προηγούμενη νίκη για την ομάδα της πόλης είχε σημειωθεί στις 22 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο 1-0 επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου εντός έδρας.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ, που θα του έδινε από νωρίς σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απώλεσαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο 25’ και 32’ με τον Μπάκα να αστοχεί σε τετ α τετ. Η υπεροχή της ομάδας του Χρήστου Κιούρκου απέφερε καρπούς στο 48’ (1-0) με σουτ –του Αποστολόπουλου έξω από την περιοχή, για να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο 65’ με σουτ του Παπαναστασίου. Ο Θρίαμβος Χαίδαρίου φωνάζει επίσης και για τον μη καταλογισμό ενός οφθαλμοφανέστατου πέναλτι στο 63’ σε χέρι αμυντικού του Ρουφ μέσα στην περιοχή!
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΊΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης. Τσιούλος Γ., Ντουλές, Θανόπουλος, Υφαντής, Τσιούλος Π., Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης (65’ Χατζής), Μπάκας Π. (75’ Σκεπετάρης), Παπαναστασίου (87’ Κύβελος).