ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ!

 

 

 

Πανίσχυρο κάνει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σε όλα τα επίπεδα ο αναμορφωτής της ομάδας και Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης. Όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο φύλλο μας, ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας (επιχειρήσεις εστίασης στην Σαντορίνη), προχώρησε σε γενική αναδιάρθρωση στο ΔΣ, λαμβάνοντας τις παραιτήσεις όλων των μελών και ακολουθώντας όλες τις κείμενες νομικές διαδικασίες έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στους επίσημους φορείς (πρωτοδικεία κτλ.) για την νέα προσωρινή διοίκηση του συλλόγου, βάσει της οποίας θα λειτουργήσει κανονικά ο Θρίαμβος και σε εύλογο χρονικό διάστημα, όπως ορίζει το καταστατικό και η νομοθεσία, θα πάει σε εκλογές. Ο Θεοδοσιάδης έχει αλλάξει ριζικά το ΔΣ και σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές (ακόμη το θέμα ακολουθεί τη νομική οδό), το μόνο πρόσωπο που έχει μείνει από τα παλαιά μέλη είναι ο κ. Χρήστος Δρούγκας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου. «Στον σύλλογο και ειδικά στο ΔΣ θα είναι άτομα τα οποία θα αγαπούν και θα προσφέρουν στην ομάδα. Ο Θρίαμβος δεν πρέπει και ποτέ επί θητείας μου δεν θα χρησιμοποιηθεί για όποιες σκοπιμότητες παραγόντων, που πιστεύουν ότι μέσο του σωματείου θα γίνουν γνωστοί ή, θα εκφράζουν προσωπικές απόψεις για θέματα που δεν αφορούν τον Θρίαμβο. Μακριά από εμάς τέτοια στελέχη, στον Θρίαμβο θα είναι μόνο όσοι αγαπούν και υπηρετούν πραγματικά την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδοσιάδης.


 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ή, το αργότερο τις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα έχουν γίνει γνωστές οι όποιες αλλαγές στο ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, έχουν εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους, έχουν κάνει τις επαφές και αναμένονται μόνο οι υπογραφές. Η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση 5 με 6 παικτών, ενώ τόσοι αναμένεται να είναι και αυτοί που θα αποχωρήσουν.


 ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΪ


Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Θριάμβου Χαϊδαρίου έπεσε από την Α2 στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά ο προγραμματισμός έχει ήδη γίνει και στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην παραπάνω κατηγορία. Ο υπεύθυνος του τμήματος Χρήστος Δρούγκας, η νέα προπονήτρια Λία Μήτση και ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης, έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους και θα υπάρξει ριζική αλλαγή στο ρόστερ. Οι συμφωνίες με αθλήτριες πολύ υψηλού επιπέδου έχουν ήδη κλείσει και αυτό που απομένει είναι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση σε εύλογη ημερομηνία, καθώς κάποιες από αυτές περιμένουν να πάρουν την ελευθέρας τους από τις ομάδες που αγωνιζόντουσαν.