ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟΧ

 

ΘΕΛΕΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Μεγάλη μέρα η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου για τα αθλητικά και ποδοσφαιρικά χρονικά της πόλης μας, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία τους «συγκρούονται» επίσημα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με τον ΑΟ Χαϊδαρίου. Ένας αγώνας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου η νέα δύναμη της πόλης, ο φιλόδοξος και πρωτοπόρος Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ως τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, την ιστορική ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου. Μία ποδοσφαιρική συνάντηση, που σίγουρα θεωρείται ιστορική και ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι πάρα πολύς θα είναι ο κόσμος, όχι μόνο από την πόλη μας, αλλά και από όλη την Αθήνα, που θα συρρεύσει για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.
Ένα ματς, το οποίο έχει τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, που φέρνει αντιμέτωπες δύο συμπολίτισσες ομάδες, οι οποίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είχαν διαφορετική αφετηρία, αλλά και εξέλιξη σε αυτές τις πρώτες 12 αγωνιστικές.

 

 

ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ξεκινώντας ήσυχα την χρονιά, με ρόστερ που είχε αρχίσει να «χτίζει» καλά από πρόπερσι στην Β΄ Αθήνας και ποιοτικές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι του περασμένου καλοκαιριού, έπειτα από 12 αγωνιστικές και χωρίς πολλά – πολλά λόγια, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 26-9.
Απέναντι του ο ιστορικός ΑΟ Χαϊδαρίου, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, πολλές μεταγραφές, αλλά μετά από 12 αγωνιστικές έχει μια μέτρια πορεία και βρίσκεται στην 10η θέση με 14 βαθμούς (τους μισούς από τον Θρίαμβο) έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 12-11.

 

 

 

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


Παρά τη βαθμολογική διαφορά, θα είναι ένα ντέρμπι, όπου όλα θα κριθούν στα 90΄ της συνάντησης. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου του Νίκου Παπαρούνη, δείχνει ότι έχει πατήματα, ποιότητα, πάθος, αγωνιστική ομοιογένεια και από πολλούς θεωρείται το φαβορί της συνάντησης, αλλά είπαμε είναι ντέρμπι και στα ντέμρπι όλα γίνονται… Ο Θρίαμβος θέλει τη νίκη στο παιχνίδι, σαφώς για λόγους γοήτρου, αλλά και για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Όλη την εβδομάδα στις τάξεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου επικράτησε ηρεμία σε όλα τα επίπεδα και τόσο οι παράγοντες, όσο η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, απέφυγαν τις δηλώσεις, κοίταξαν την δουλειά τους στις προπονήσεις και μάλλον ότι απαντήσεις έχουν θα θελήσουν να τις δώσουν εντός αγωνιστικού χώρου. Μοναδική κίνηση μέσα στην εβδομάδα, όπου η ομάδα έκανε αισθητή την παρουσία της, ήταν ένα δείπνο που παρέθεσε στο αγωνιστικό τμήμα ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης.

 

 

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


Από την άλλη πλευρά, η εβδομάδα είχε κινητικότητα για την τον ΑΟ Χαϊδαρίου σε όλα τα επίπεδα. Το περασμένο Σάββατο για την 12η αγωνιστική είχε έρθει η εντός έδρας ήττα (στο ουδέτερο της Αργυρούπολης, επειδή η ομάδα είναι τιμωρημένη) με 3-2 από το Ρουφ. Ακολούθησε η αλλαγή στην θέση του Προέδρου, καθώς ο Πέτρος Καραβίτης κατέχει πλέον τον τιμητικό τίτλο του Επιτίμου Προέδρου της ομάδας και στον ανώτατο διοικητικό θώκο τον διαδέχθηκε, ένας νέος παράγοντας και νέος άνθρωπος, ο Σωτήρης Παπαϊωάννου. Με αυτό το γεγονός, στον ΑΟ Χαϊδαρίου, είχαμε την «επιχείρηση» τόνωση της ψυχολογίας του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει του ντέρμπι με τον Θρίαμβο. Έναν αγώνα όπου το Χαϊδάρι, η παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη της πόλης, σίγουρα δεν θέλει να χάσει και μάλλον αποτελεί και το φετινό μοναδικό στόχο της ομάδας, καθώς ο σύλλογος έμεινε πίσω από την διεκδίκηση του τίτλου, ενώ και στο κύπελλο ο ΑΟΧ αποκλείστηκε από το Αιγάλεω. Στον ΑΟΧ δεν θέλουν να τελειώσει πάρα πολύ γρήγορα η σεζόν, το ντέρμπι με τον Θρίαμβο έχει το κίνητρο του και επίσης αν το Χαϊδάρι ηττηθεί σήμερα Κυριακή, τότε και βαθμολογικά μένει πάρα πολύ πίσω. Μετά την ανάληψη της Προεδρίας από τον Σωτήρη Παπαϊωάννου, η διοίκηση τις περασμένες μέρες προχώρησε σε ορισμένες πληρωμές προς τους παίκτες, ενώ υπήρξε μπαράζ ομιλιών προς το έμψυχο δυναμικό για να τονωθεί η κατάσταση. Χαρακτηριστικότερη των ομιλιών, αυτή του βετεράνου άσου της ομάδας Γιώργου Κιούρκου (βοηθός του προπονητή Άγγελου Πυρένη), ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία με τον σύλλογο και με τα λόγια του θέλησε να επιστήσει την προσοχή και την δυναμική που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες σε αυτό το ματς, όπου κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει να δείξει… ποιος είναι το ποδοσφαιρικό αφεντικό της πόλης…!!!

 


ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…


Η ποδοσφαιρική σεζόν του Θριάμβου Χαϊδαρίου έναντι του ΑΟ Χαϊδαρίου πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και οι πρωτοπόροι και τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να… τριτώσουν το καλό και να πετύχουν την 3η φετινή τους νίκη επί του ΑΟΧ σε όλες τις βαθμίδες.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ έχει ξεκινήσει με την νίκη του Παιδικού τμήματος επί του ΑΟΧ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής (19-11-2016) του 6ου ομίλου της ΕΠΣΑ με 1-0, ακολούθησε η νίκη του Εφηβικού τμήματος επί του συμπολίτη ΑΟΧ με 2-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής (27-11-2016) του 5ου ομίλου της ΕΠΣΑ και σήμερα Κυριακή έχουμε τον αγώνα των ανδρικών τμημάτων.

 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ Ο ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ


Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον ανέτοιμο Μπερτσιά, που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει εάν συμπεριλάβει στην αποστολή τον έμπειρο πορτιέρο και αρχηγό Στέλιο Σκυριώτη, που είχε τραυματιστεί την 3η αγωνιστική. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι σίγουρα ο Αργυρόπουλος, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ποιος θα κάτσει στον πάγκο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα πάνε νωρίς στο γήπεδο, όπου ο Παπαρούνης θα ανακοινώσει την 18άδα, μια 18άδα ιστορική, καθώς θα είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που θα την στελεχώσουν απέναντι στον συμπολίτη ΑΟΧ.
Αγωνιστικά, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία, θα μπει να κάνει το παιχνίδι του, ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, αλλά αντίθετα με πρόσωπο όπου οι πρωτοπόροι παίρνουν πρωτοβουλίες και επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Περαιτέρω συστάσεις για το ειδικό πρόσημο του αγώνα έχουν γίνει στους παίκτες του Θριάμβου, οι οποίοι ξέρουν ότι θα παίξουν με ένα αντίπαλο που θα χρειαστεί να ρίξει το βάρος στην δύναμη, αλλά ακόμη και εκεί οι γηπεδούχοι θα είναι έτοιμοι.

 

 

ΣΕ ΡΟΥΠΙ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΕΝΗ


Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟΧ μπαίνει στο γήπεδο να τα δώσει όλα για όλα, καθώς μετά από 12 αγωνιστικές, όπως αναφέραμε και πρωτύτερα, δεν έχει και πολλούς στόχους να κυνηγήσει.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άγγελος Πυρένης, θα ξεκινήσει με τον Χάρη Μίχο κάτω από τα δοκάρια. Ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας δείχνει να έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα πάρει τη φανέλα βασικού. Στην άμυνα εκτός κάτι εκτάκτου, θα είναι η ίδια συνηθισμένη τετράδα, δηλαδή οι Μπούσκος, Πανταζόπουλος, Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, στην μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Κοτσολάκος, Μουρεζίνης και ο Φουκαράς – έχασε λόγω δουλειάς μια προπόνηση, αλλά την Παρασκευή έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα – στην επίθεση θέση καταλαμβάνει ο Μαυρουδής, που είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» και από εκεί και πέρα ανάλογα και με τις θέσεις μικρών που είναι υποχρεωτικές για τις ηλικίες, στα υπ’ όψιν είναι οι Τουλούπης (ξεπέρασε τον τραυματισμό και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα), Ροκάκης, Καμπέρης, ενώ στην προπόνηση της Παρασκευής ο Πυρένης δοκίμασε στην επίθεση και τον Σαλαπάτα. Σχετικά με την αμυντική τακτική του ΑΟΧ, ο Πυρένης έχει δώσει εντολές και οδηγίες να προσεχθούν ιδιαιτέρως από τον Θρίαμβο οι Ρούπι και Κακλαμάνος, οι οποίοι αναλαμβάνουν μεγάλο μέρος διεκπεραίωσης στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας τους.

 


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΨΗΛΟ ΡΑΦΙ…


Η ΕΠΣΑ θεωρεί σημαντικότατο το ματς μεταξύ Θριάμβου Χαϊδαρίου – ΑΟ Χαϊδαρίου και γι’ αυτό το λόγο όρισε την κορυφαία διαιτητική της τριάδα, τον διεθνή και πρώτο στην τάξη διαιτητή της, Χάρη Καλογερόπουλο με βοηθούς τους πολύπειρους Φωτόπουλο και Ακρίβο.
Ο αστυνομικός στο επάγγελμα Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1983 και πριν γίνει διαιτητής είχε παίξει ποδόσφαιρο από το 1994 στις ακαδημίες του Εθνικού Ελληνορώσσων, όπου αποχώρησε το 2001 μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό (χιαστούς). Τον πρώτο του αγώνα στην Α΄ Εθνική τον σφύριξε την περίοδο 2009 – 2010. Την φετινή σεζόν στην μεγάλη κατηγορία της χώρας έχει διευθύνει τους αγώνες Βέροια – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα – Πανιώνιος, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, Κέρκυρα – ΑΕΚ, ενώ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και πιο συγκεκριμένα στην Α΄ Αθήνας έχει οριστεί φέτος σε δύο παιχνίδια του 2ου ομίλου. Την 4η αγωνιστική έπαιξε τον αγώνα Καματερό – Άρης Πετρούπολης (1-0) και την 6η αγωνιστική το ματς Ηλιούπολη – Χαλάνδρι (2-1).