ΘΡΙΑΜΒΟΣ (ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

 

 

 

Το ποδοσφαιρικό… αφεντικό της πόλης απέδειξε ότι ήταν στο σημερινό κατ’ ευφημισμό τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Το τελικό 4-0 τα λέει όλα. Δεν αμφισβητούνται τα πολλά με λίγα… (που λέμε και στο καφενείο)! Απλώς ήταν μία συνάντηση, όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος, δεν έχασε την συγκέντρωση του σε κανένα σημείο του αγώνα και απέδειξε και την διαφορά ποιότητας και δουλειάς των δύο ρόστερ, όπου εκεί οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη, όπου έβρισκαν ευκαιρία την μετουσίωναν σε γκολ.
Από την άλλη πλευρά, τόσο μπορούσε το Χαϊδάρι, τόσο έπαιξε. Βαριά η ήττα και ειδικά σε ένα τέτοιο ιστορικό ντέρμπι γοήτρου. Ίσως είναι και μία ήττα, που μπορεί να φέρει και αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του υπολοίπου της σεζόν, καθώς η ομάδα μετά από 13 αγωνιστικές είναι πλέον στην 12η θέση με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 12-15.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μετά τη νίκη του με 4-0 επί του ΑΟ Χαϊδαρίου, είναι στην 1η θέση με 31 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 30-9. Την επόμενη εβδομάδα στην 14η αγωνιστική ο Θρίαμβος παίζει θεωρητικά ένα εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δάφνη Π. Φαλήρου, όπου πρέπει να πάρει… μαρς το διπλό και ακριβώς με την λήξη του α΄ γύρου την 15η αγωνιστική υποδέχεται στο ντέρμπι του ομίλου τον Χαραυγιακό. Μέχρι τότε έχουμε καιρό, αλλά η κατάσταση δείχνει ότι ο Θρίαμβος θα αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα και θα μπει με άλλο… αέρα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Όσο αφορά το σημερινό ματς, στο 32΄ ο Μαούνης πέτυχε το 1-0 και στο 65΄ ο Κακλαμάνος έκανε το 2-0. Στο 73΄ ο Μπάκας Π. σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 «έγραψε» στο 80΄ ο Τσιούλος με πέναλτι.
Από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου μεγάλο παιχνίδι έκανε ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ, ο Τσούκης, ξεχώρισαν ακόμη οι Τσαγιάννης, Μαούνης, πολύ τρέξιμο έριξαν οι Τσιούλος, Αποστολόπουλος, ενώ εξάρσεις είχε, όσο έβρισκε χώρους, ο πάντα επικίνδυνος Ρούπι. Από τον ΑΟ Χαϊδαρίου προσπάθησαν οι Αλεβίζος, Πανταζόπουλος και Κοτσολάκος.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας (80΄ Υφαντής), Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Τσαγιάννης, Τσούκης, Αποστολόπουλος (Μπάκας Π.), Κακλαμάνος (66΄ Μπανιάς), Ρούπι.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σαββόπουλος, Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Μπούσκος, Πανταζόπουλος, Χριστούλης (75΄ Καλαμπαλίκης), Μουρεζίνης, Καμπέρης (46΄ Φουκαράς), Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Τουλούπης (46΄ Γεωργοπάλης).