ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Στον α΄ γύρο και την 10η αγωνιστική ο Ήφαιστος στο Περιστέρι είχε υποχρεώσει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σε ήττα με 1-0, ενώ σήμερα στο παιχνίδι Θρίαμβος – Ήφαιστος, που έγινε στην πόλη μας για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έμεινε πρωτοπόρος στην βαθμολογία με 57 βαθμούς, αλλά πλέον ο 2ος Χαραυγιακός, που κέρδισε σήμερα τον Φωστήρα Ηλιούπολης, ακολουθεί το χαϊδαριώτικο σωματείο έχοντας μόλις ένα βαθμό λιγότερο (56). Οπότε πάμε για τελείωμα… θρίλερ στις 5 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, σενάριο που υφίσταται και στον άλλο όμιλο της Αθήνας (2ο) όπου εκεί το ζευγάρι είναι Πανερυθραϊκός (48 βαθμούς) και Αιγάλεω (47).
Παιχνίδι δυνατό και κέντρου το σημερινό στο Χαϊδάρι μεταξύ Θριάμβου και Ήφαιστου Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι, ομάδα επικίνδυνη, ήρθε να κάνει ένα παιχνίδι χώρου, προκειμένου να μην δώσει ευκαιρίες στην ομάδα του Θριάμβου να αναπτυχθεί όπως ήθελε, ενώ όταν ο Ήφαιστος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σφίχτη στο 55΄ με 2η κίτρινη, οι Περιστεριώτες οργανώθηκαν καλύτερα στα μετόπισθεν και έβγαιναν μπροστά σε ξαφνικές αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ήφαιστος είχε δοκάρι, ενώ στο 30΄έχασε καλή ευκαιρία ο Μπερτσιάς. Στο 44΄μια επικίνδυνη σέντρα του Αποστολόπουλου πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ στην επανάληψη λίγες ήταν οι χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με εκείνες που να ξεχωρίζουν είναι ένα σουτ του Κακλαμάνου στο 86΄ και για τον Ήφαιστο στο 92΄.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ. (71΄ Μπάκας Π.), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης (83΄ Παπαναστασίου), Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Τσαγιάννης.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραϊτης, Μαυρομάτης, Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Μπότης (89΄ Γεωργακόπουλος), Ζαφειράτος, Νησσαριώτης, Ζώγκος Α. (57΄ Παναγιωτόπουλος), Χίος (70΄ Βλασσόπουλος).