ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Με τον συνονόματο Θρίαμβο (Αθηνών) εκτός έδρας αγωνίζεται ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας Θρίαμβος Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα της πόλης μας στον αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών, προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τις τελευταίες δύο ισοπαλίες με Κένταυρο Βριλησσίων και Ήφαιστο Περιστερίου. Δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο στον αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών, προκειμένου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να διατηρηθεί στην κορυφή και να κρατάει στα χέρια του την τύχη του και την αγωνιστική του… μοίρα, ολίγες μόνο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σε ένα πρωτάθλημα, όπου εκεί που δεν το περίμενε κανείς, η ομάδα της πόλης μας με προπονητή τον Νίκο Παπαρούνη έχει κάνει εκπληκτική πορεία και οδηγεί την κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.
Σίγουρα τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με τις δύο ισοπαλίες η ομάδα απώλεσε βαθμούς και βαθμολογική άνεση από τον 2ο Χαραυγιακό, αλλά σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις φαίνονται τα καλά… σμιλεμένα αγωνιστικά σύνολα που έχουν «χτιστεί» όλη την χρονιά και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θα μπει να τα δώσει όλα, όπως και στους υπόλοιπους 4 αγώνες, που έχουν την μορφή τελικών. Οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη είναι πολύ κοντά στην… βρύση και σίγουρα θέλουν να πιουν το νερό πρώτοι. Και σίγουρα δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Από τον αυριανό αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών θα απουσιάσει μόνο ο τραυματίας Γρηγόρης Ρούπι, ο οποίος σήμερα το πρωί του Σαββάτου 1η Απριλίου, εγχειρίσθηκε στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, με επέμβαση στο χτυπημένο του γόνατο. Η διαδικασία της εγχείρισης στους χιαστούς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο άτυχος παίκτης θα πάρει εξιτήριο το αργότερο αύριο το πρωί Δευτέρας. Στο πλευρό του παίκτη εκτός από τους οικείους του, επικεφαλής και εκ μέρους της «οικογένειας» του Θριάμβου Χαϊδαρίου ήταν ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαρούνη.
Τον αυριανό αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών στο γήπεδο του Υμηττού θα διευθύνει ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Αργυρό και Απτόσογλου.
Στον αγώνα του α΄ γύρου (11η αγωνιστική) ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε κερδίσει με 3-2 και τα γκολ για την ομάδα της πόλης μας είχαν σημειώσει οι Κακλαμάνος, Ρούπι, Τσαγιάννης.
Έπειτα από 25 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 57 βαθμούς έχοντας 17 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 52-14, ενώ ο αντίπαλος του ο Θρίαμβος Αθηνών είναι 12ος με 27 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 6 ισοπαλίες, 12 ήττες και τέρματα 32-48.
Επίσης ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου «τρέχει» αήττητο 15 αγωνιστικών με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες (ένας ολόκληρος γύρος) με εφαλτήριο την νίκη του α΄ γύρου επί του Θριάμβου Αθηνών την 11η αγωνιστική στις 27 Νοεμβρίου 2016, δηλαδή σχεδόν 4 μήνες.