…ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

…Μετά Βαϊων και Κλάδων - για να τιμήσουμε και την σημερινή μεγάλη μέρα της Ορθοδοξίας – ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κέρδισε με 3-1 εντός έδρας την Πεύκη για την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και παραμένει μόνος και πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν 2016-2017. Δίκαιη η επικράτηση της ομάδας της πόλης μας, η οποία έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και απέναντι σε ένα νεανικό και καλοστημένο σύνολο, που κοίταζε να καλύπτει χώρους για να μην μπορεί ο Θρίαμβος να αναπτύσσεται.
Στο 27΄ από ενέργεια του Κακλαμάνου ο Μπερτσιάς έκανε προβολή, ο τερματοφύλακας της Πεύκης απέκρουσε και ο Αποστολόπουλος με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 43΄ από κόρνερ του Κακλαμάνου ο Αποστολόπουλος (φώτο) και πάλι με ωραίο βολ – πλανέ σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 73΄ ο Μπερτσιάς έκανε σέντρα και ο Τσιούλος με σουτ σημείωσε το 3-0. Στο 78΄ η Πεύκη μείωσε σε 3-1 με αυτογκόλ του Θανόπουλου.
Έπειτα από 27 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 63 βαθμούς έχοντας 19 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 56-15.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος (78΄ Μπανιάς), Μπερτσιάς (75΄ Παπαναστασίου), Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος (66΄ Μπάκας Π.), Τσαγιάννης.
ΠΕΥΚΗ: Σαϊτης, Αγγελόπουλος (59΄ Κούκρας), Κοτσιαύτης (65΄ Καφετζής), Ανδρέου, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Φιλίππου (75΄ Ψύλλος), Βασιλειάδης, Πετράκης, Κουτουζής, Ζαφειράκης.