ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Σε λίγη ώρα (μεσάνυχτα Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου) αναχωρεί ακτοπλοϊκά από τον Πειραιά η ποδοσφαιρική ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, η οποία μεταβαίνει στην Σαντορίνη, όπου το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στις 11 αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την τοπική και ισχυρή Θύελλα Καμαρίου.
Την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, (σεζόν 2017-2018), είχε προτείνει στον σύλλογο της πόλης μας, ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του σωματείου, Μιχάλης Θεοδοσιάδης, που διατηρεί στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων τις επιχειρήσεις του.
Ο Θεοδοσιάδης κάλυψε όλα τα έξοδα (ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετακίνηση εντός του νησιού, σίτιση, ημιδιανομή) για την 23μελή αποστολή του Θριάμβου Χαϊδαρίου (19 παίκτες, προπονητής και βοηθός, Αρχηγός αποστολής, φροντιστής), της οποίας επικεφαλής εκ μέρους της διοίκησης είναι ο Αντιπρόεδρος κ. Στέφανος Παπαθανασίου.
Το ταξίδι της επιστροφής για την αποστολή από Σαντορίνη για τον Πειραιά είναι προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ και από Κυριακή ίσως έχουμε νέα, καθώς ο προπονητής του συλλόγου κ. Διονύσης Κατραμάδος έχει ζητήσει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, οπότε εκεί ίσως έχουμε την εκ νέου συμβολή Θεοδοσιάδη. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας έχουμε την παρουσία νέων παικτών (υπό την μορφή δοκιμαστικών, ορισμένοι προέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες από την Χρυσούπολη), οπότε ο μεταγραφικός ορίζοντας για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα συνεχιστεί μέσα στον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία. Μέχρι τότε θα έχει έρθει στην Αθήνα και ο Θεοδοσιάδης, οπότε και μάλλον κάποιες υποθέσεις θα… τρέξουν περισσότερο!
Παρά την αποχώρηση του με αιχμές από την ομάδα, ο Θεοδοσιάδης δεν σταμάτησε να πονάει έναν σύλλογο, ο οποίος την τελευταία πενταετία είναι δημιούργημα του. Ο Θρίαμβος έχει προσωρινή διοίκηση, εκλογές θα γίνουν τους επόμενους μήνες και μέχρι τότε ο συμπολίτης μας Μιχάλης Θεοδοσιάδης θα έχει επιλέξει τον τρόπο που ίσως εμπλακεί εκ νέου! Το σίγουρο είναι ότι από την παραμονή του στην Σαντορίνη τον περασμένο Μάίο έως τώρα, έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει καταστρώσει τα πλάνα του!