Ο ΟΛ. ΛΙΟΣΙΩΝ «ΓΚΡΕΜΙΣΕ» ΤΟ… ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

 

ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

TSIOU18

 

 

Πέρασαν περίπου 22 μήνες και 24 αγωνιστικές, από την ημέρα που ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, είχε να γνωρίσει την ήττα εντός των ορίων της πόλης μας για το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε να χάσει στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» από την 12η αγωνιστική (6 Δεκεμβρίου 2015) της σεζόν 2015-2016, όταν είχε υποστεί την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Πανερυθραϊκό, ενώ για να είμαστε ακριβείς με το στατιστικό, πρέπει να σημειώσουμε ότι εντός έδρας ήττα ο σύλλογος της πόλης μας είχε υποστεί και στην 18η αγωνιστική (31 Ιανουαρίου 2016) εκείνου του πρωταθλήματος, όταν ο Θρίαμβος είχε χάσει με 0-2 από τον ΑΟ Αιγάλεω, αλλά ο αγώνας είχε διεξαχθεί με γηπεδούχο το χαϊδαριώτικο σωματείο, στην ουδέτερη έδρα της Νέας Ιωνίας.
Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2017, στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) της σεζόν 2017-2018 ο ιστορικός Ολ Λιοσίων, «γκρέμισε» το εντός έδρας αήττητο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα με 0-1 από την πόλη μας.
Στο α΄ ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικά, οι φιλοξενούμενοι… πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και μάλιστα είχαν και δοκάρι σε μία σέντρα – σουτ. Στην επανάληψη η νεανική ομάδα του Διονύση Κατραμάδου πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε τους φιλοξενούμενους και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 49΄ με τον Τσιούλο (κεντρική φώτο), που δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ. Σε μία φάση στο 68΄, που ξεκίνησε από στημένη μπάλα (φάουλ), ο Καραχάλιος έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του Θριάμβου Χαϊδαρίου και με πλασέ πέτυχε το 0-1.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Παπαναστάσης (46΄ Καμαρέτσος), Υφαντής (70΄ Δάρρας), Μπάκας Αλ., Μαούνης, Τσιούλος, Τσαγιάννης, Μπανιάς, Μπάρδης, Αποστολόπουλος, Καγιανάς (51΄ Μπάκας Π.).